Όροι Συμμετοχής

Ανανεώθηκε:

Όροι Συμμετοχής

Προϋποθέσεις:

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα που οργανώνει το betarades.gr, θα πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και κάτοικος Ελλάδας.

Πως να λάβετε μέρος:

  1. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.
  2. Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα σχετικά με τις στοιχηματικές τους συνήθειες και προτιμήσεις.
  3. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα μόνο μία φορά.
  4. Η έρευνα θα είναι ανοιχτή από τις 02.09.2022 και λήγει στις 30.10.2022.
  5. Οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν για την κατανόηση των πληροφοριών του ελληνικού στοιχηματικού πληθυσμού προκειμένου να αποφασίσουμε ποιοι είναι οι νικητές των Greek Bookmaker Awards 2023/24.
  6. Ένας (1) συμμετέχων θα λάβει βραβείο.
  7. Ο νικητής θα κληρωθεί τυχαία. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί δημόσια στην ιστοσελίδα betarades.gr το αργότερο ως τις 15.11.2022 και ο διοργανωτής θα επικοινωνήσει μαζί του για την παράδοση των δώρου.

Έπαθλο:

  1. Ο νικητής θα λάβει 350€ σε μορφή Paysafecard. Ο διοργανωτής της έρευνας για τα βραβεία θα επικοινωνήσει με τον νικητή για να κανονίσει την παράδοση του επάθλου. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email και θα έχει 72 ώρες να απαντήσει και να διεκδικήσει το δώρο. Αν ξεπεράσει αυτό το διάστημα, το βραβείο θα επαναληφθεί και θα προσφερθεί σε αλλον συμμετέχοντα. Ο διοργανωτής θα παραδώσει το έπαθλο το πολύ σε 30 ημέρες από την επαλήθευση του νικητή. Το έπαθλο δεν φορολογείται στην Ελλάδα.

Προσωπικά δεδομένα:

  1. Θα διατηρήσουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων με ασφαλή τρόπο μέχρι την ημέρα εκδήλωσης Greek Bookmaker Awards 2023. Οι απαντήσεις που λαμβάνουμε μέσω της έρευνας είναι σημαντικές για εμάς προκειμένου να αποφασίσουμε τους τελικούς νικητές των Greek Bookmaker Awards 2023/24. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας.

Παραβίαση κανόνων:

  1. Η ψηφοφορία περισσότερες από μια φορά από τον συμμετέχοντα θεωρείται παραβίαση των κανόνων της έρευνας.
  2. Ο συμμετέχων που θα διαπράξει παράβαση, θα τιμωρηθεί κατά την απόλυτη κρίση μας.
  3. Οι τιμωρία μπορεί να περιλαμβάνει ακύρωση/διαγραφή ψήφου. Θα λάβουμε υπόψη μόνο την πρώτη ψήφο για την έρευνα και ο συμμετέχοντας θα αποκλειστεί από την συμμετοχή για το έπαθλο.

Παράπονα:

  1. Οποιαδήποτε θέματα ή αμφιβολίες για τις οδηγίες και τους παραπάνω κανόνες θα αντιμετωπίζονται κατά την κρίση της διοίκησης του Διοργανωτή.
  2. Εαν αμφισβητήσετε κάποιες από τις αποφάσεις/κανόνες, μπορείτε να στείλετε email στο sodonnell@bettercollective.com το αργότερο μέχρι 01.11.2022.
  3. Τυχόν νομικές διαφορές που προκύψουν υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και θα λυθούν στα αρμόδια δικαστήρια της Ελλάδας.