7η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπέρνλι με σκορ 1-5, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ροντρίγκεζ στο 17’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπράουνχιλ στο 27’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιν στο 43’, όμως ο Τέγια πέτυχε το 1-3 στο 51’. Το 1-4 ο Μπράουνχιλ με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 86’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπαστιέν στο 88’.

Πλήρωσε την αστοχία και την αναποτελεσματικότητά της η Γουίγκαν απέναντι στη Μπέρνλι. Παρά το γεγονός ότι είχε ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να βρει στις περισσότερες από αυτές στόχο, καθώς βρήκε μπροστά της μια συμπαγής άμυνα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα, το οποίο όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό. Αμυντικά δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση, με τους φιλοξενούμενους να «χτυπάνε» περισσότερο στις αντεπιθέσεις, αλλά και με γρήγορη κίνηση της μπάλας, πιάνοντάς την πολλές φορές απροετοίμαστη.

Αντίδραση θέλει ιδανικά να βγάλει μετά το διασυρμό που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Έδειξε καλά στοιχεία στην κυκλοφορία της μπάλας, όμως είχε σοβαρό πρόβλημα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Σίγουρα θα πρέπει να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο, κυρίως αμυντικά, αφού αναμένεται να δεχθεί αρκετή πίεση από τη σημερινή της αντίπαλο. Ήταν μόλις η πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν, καθώς μετράει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, έχοντας αποτύχει να βρει δίχτυα μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής θα βρίσκεται ξανά ο Άμος, καθώς επίσης και οι Κάζινς, Έντουαρντς και Φλέτσερ που είναι τραυματίες.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Χάντερσφιλντ με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τα δύο γκολ του Ανχορίν στο 11’ και στο 30’, όμως ο Γουάλας έφερε το ματς στα ίσα με επίσης δύο δικά του γκολ στο 37’ και στο 57’.

Ακόμα μια καλή εμφάνιση για τη Γουέστ Μπρομ, αλλά ξανά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και αυτό της κόστισε, αφού οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ στα μισά του πρώτου μέρους. Στη συνέχεια κατάφερε να απαντήσει, ενώ στην επανάληψη έφερε αρκετά νωρίς το ματς στα ίσα, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ανατροπής ώστε να φύγει με το τρίποντο.

Παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας, καθώς δεν μπορεί να «σκληρύνει» την άμυνά της. Πολλά τα κενά της, δέχεται πολύ εύκολα γκολ και δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει σε καμία από τις εξόδους της το μηδέν παθητικό. Η εικόνα της παρ’ όλα αυτά είναι πολύ καλύτερη από τα αποτελέσματά της και είναι δεδομένο ότι αδικείται. Μεσοεπιθετικά διαθέτει μια πολύ επικίνδυνη γραμμή, το έχει αποδείξει άλλωστε έχοντας αποτύχει να βρει δίχτυα μόλις μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Μοναδική απουσία για το σημερινό ματς θα είναι ο Ντίκι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Γουέστ Μπρομ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουίγκαν – Γουέστ Μπρομ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ