2η αγωνιστική

*Μετρούν 4 σερί αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μέχελεν δεν έχει υποστεί ήττα από την Οστάνδη, στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους. 

ΟΣΤΑΝΔΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 εκτός έδρας, από την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 39’ ο Ασιμέρου σκόραρε με πλασέ εντος περιοχής, για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 88’ ο Φάμπιο Σίλβα έκανε το 2-0 με σουτ από πλάγια θέση. Στο 90+2’ αποβλήθηκε ο Κατελάρης για λογαριασμό της Οστάνδης.

Η Οστάνδη είχε δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έπαιξε στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ (2-0) και δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω από μια αξιοπρεπή ήττα. Είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, έκλεισε καλά τους χώρους στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα. Ήταν η πρώτη ήττα για το συγκρότημα του Βαντερχάχε, έπειτα από έξι διαδοχικές επιτυχίες στα φιλικά παιχνίδια, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Έκανε ντεμπούτο ο Φάνος Κατελάρης ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού, όμως δεν εξελίχθηκε ιδανικά, αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο φινάλε. Ο Κύπριος αμυντικός είναι εκτός αποστολής για τη δεύτερη αγωνιστική, όπως και οι τραυματίες Σχέλφχουτ, Ντ’ Αρπινό και Καπόν. Εκτός με απόφαση προπονητή οι Οσίφο, Ντάνκαν, ΜακΓκίχαν, Μπόονεν, Κοζιελό, Κβάσινα.

Οστάνδη Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΜΕΧΕΛΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 0-2, από την Άντβερπ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 31’ ο Φρέι σκόραρε για το 0-1 έπειτα από μεγάλη πάσα του Αλντερβάιρελντ. Στο 35’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε με πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος για κάθε ομάδα.

Η Μέχελεν δεν κατάφερε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην αναμέτρηση της πρεμιέρας εναντίον της Άντβερπ (0-2) έχασε εντός έδρας και απογοήτευσε. Λίγα πράγματα επιθετικά από την ομάδα του Μπάους, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία, έπειτα από τη φυγή του Βράνκεν για τη Γκενκ. Έκαναν ντεμπούτο επίσης, οι Λαβαλέ, Μπολινγκολί και ο επιθετικός Ενγκόι που ήταν ο πιο απειλητικός συγκριτικά με τους συμπαίκτες του, για τον αντίπαλο. Είναι δεδομένα σε μεταβατικό στάδιο, καθώς ο προκάτοχος του Μπάους ήταν χρόνια στους “Μαλινουά” και είχε δημιουργήσει ένα σύνολο με συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση. Είναι εκτός αποστολής οι Μπάικερ, Ντάσι, Μαλέντε, Μράμπτι και Σβερς που δεν αγωνίστηκαν ούτε στην πρεμιέρα.

Μέχελεν Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*4/6 παιχνίδια με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

Οστάνδη – Μέχελεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ