*6η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

*Στον πρώτο γύρο: Καράκας – Ατλέτικο Παραναένσε 0-0.

*Κριτήρια ισοβαθμιών: α) συνολική διαφορά τερμάτων, β) καλύτερη επίθεση, γ) καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, δ) CONMEBOL ranking.

Δείτε τα Προγνωστικά Copa Libertadores

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Αβαΐ. Στο 25’ με πέναλτι το 1-0, το 2-0 έκανε ο Τέρανς στο 44’, το 2-1 ήρθε στο 50’ με πέναλτι του Γουίλιαμ.

Πήρε νίκη που τη φέρνει κοντά στην πρόκριση την περασμένη εβδομάδα, επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Λιμπερτάδ στο ντέρμπι του ομίλου. Ήταν καλύτερη απ’ τον αντίπαλο, στο πρώτο ημίχρονο δεν της έβγαιναν οι φάσεις, στο δεύτερο 45λεπτο ήταν πιο αποτελεσματική, προηγήθηκε νωρίς και διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση. Στο 69’ έφτασε στο 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Δεύτερη νίκη στον όμιλο, ερχόταν απ’ τις ήττες κόντρα σε Δε Στρόνγκεστ (5-0) και Λιμπερτάδ (1-0), νωρίτερα επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Δε Στρόνγκεστ. Στην πρεμιέρα του Κόπα Λιμπερταδόρες έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με την Καράκας. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα Βραζιλίας, έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Αβαΐ, σε ματς που έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Μετρά ρεκόρ 3-0-4 και βρίσκεται στην 12η θέση. Σήμερα παίζει για τη νίκη, αν κερδίσει θα είναι σίγουρα στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, θα τερματίσει πρώτη αν δεν κερδίσει η Λιμπερτάδ. Σε περίπτωση νίκης και για τις δύο ομάδες, θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 12/15 ΝG σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

*Έρχεται από 5/10 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΑΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Ζούλια. Το γκολ στο 87’ απ’ τον Παρέδες. Με δέκα παίκτες απ’ το 62’ η Καράκας.

«Λίγη» στον τελικό με τη Δε Στρόνγκεστ την περασμένη εβδομάδα, έμεινε στο εντός έδρας 0-0 και έμεινε πίσω στη βαθμολογία του ομίλου. Το ματς δεν είχε πολλές καθαρές φάσεις, οι δύο ομάδες ήταν ανήμπορες να βγάλουν συνεργασίες, απείλησαν κυρίως από στατικές φάσεις και μακρινά σουτ. Η Καράκας ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, αλλά της έλλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Τρίτη ισοπαλία στον όμιλο, είχε προηγηθεί η σπουδαία νίκη 1-0 επί της Λιμπερτάδ, είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Δε Στρόνγκεστ (1-1 εκτός) και Ατλέτικο Παραναένσε (0-0 εντός), αλλά και η ήττα εκτός έδρας απ’ τη Λιμπερτάδ (2-1). Μετρά 6 πόντους και έπεσε στην τελευταία θέση, είναι ισόβαθμη με τη Δε Στρόνγκεστ, στο -1 από Λιμπερτάδ και Ατλέτικο Παραναένσε. Με νίκη σήμερα θα είναι σίγουρα στη δυάδα, με ισοπαλία χρειάζεται ήττα της Δε Στρόνγκεστ για να είναι τρίτη και να συνεχίσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα Βενεζουέλας, έρχεται από εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Ζούλια, την πρώτη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Μετρά ρεκόρ 4-6-3, με 18 πόντους καταλαμβάνει την 7η θέση.

ΚΑΡΑΚΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 16/22 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από πέντε σερί ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ατλέτικο Παραναένσε – Καράκας στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ