Πτωτικά το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Την παράσταση στο σημερινό (04/05) πρόγραμμα αγώνων κλέβει η μάχη μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι για μια θέση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε να δούμε πιο κάτω τη μεταβολή στις αποδόσεις και πώς κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Μεταβολές αποδόσεων

Σε πτώση βλέπουμε σημείο από το ματς Τσάμπιονς Λιγκ της ημέρας το Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι. Το διπλό των “πολιτών” έχει κατέβει από το 2.30 στο οποίο άνοιξε στις 27/04 μέχρι το 2.00 πλέον.

Περνάμε στο Κόπα Σουνταμερικάνα και το Ατλέτικο Γκοϊανένσε – Ντεφένσα ι Χουστίσια. Κι εδώ υποχωρεί η απόδοση για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, το διπλό είχε ξεκινήσει από το 3.40 στις 02/05 και έχει αγγίξει το 2.63.

Και στο Κόπα Λιμπερταδόρες παρατηρούμε σημείο να υποχωρεί στο Ντεπορτίβο Κάλι – Κορίνθιανς. Το διπλό σε αυτό το παιχνίδι είχε αρχικά απόδοση 2.63 στις 02/05 και τώρα πληρώνει 2.30.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, ο μεγαλύτερος τζίρος με διαφορά έχει συγκεντρωθεί στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι. 916.112 € έχει φτάσει και το 47% έχει πονταριστεί στο διπλό της ομάδας του Γουαρδιόλα.

Ακολουθεί το Νιουκάστλ Τζετς – Γουέστερν Γιουνάιτεντ για την Α’ Αυστραλίας. Στα 123.679 € έχει φτάσει το ποσό που έχει μαζέψει, με το 50% να έχει κατεύθυνση το διπλό.

Για την ίδια διοργάνωση βλέπουμε ακόμη ένα ματς στη συνέχεια, το Περθ Γκλόρι – Μέλμπουρν Σίτι. 122.699 € είναι ο τζίρος του και το 73% έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε τους σημερινούς τζίρους εδώ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 16:15.