*36η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Γουέστ Χαμ – Νόριτς 2-0.

*Αήττητη η Γουέστ Χαμ στα τελευταία έξι ματς με τη Νόριτς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (4-2-0).

*Οι δύο ομάδες έρχονται από 3/5 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΝΟΡΙΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας 2-0 κόντρα στην Άστον Βίλα. Το 1-0 ο Γουότκινς στο 41’, το 2-0 ήρθε στις καθυστερήσεις απ’ τον Ινγκς.

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά, πλέον είναι αδιάφορη βαθμολογικά στα τελευταία τέσσερα ματς της σεζόν. Δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ματς με την Άστον Βίλα, υπέστη μια φυσιολογική ήττα, πλέον και η ψυχολογία της είναι στο ναδίρ. Στο πρώτο ημίχρονο η Βίλα δεν είχε την κυριαρχία που θα περιμέναμε, πήρε παθητικό ρόλο, ωστόσο είχε δοκάρι και το γκολ του Γουότκινς. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και έβγαλε φάσεις, δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο και στο φινάλε βρήκε το 2-0. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

Τρίτη διαδοχική ήττα για τη Νόριτς μετά το εκτός έδρας 3-2 απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το εντός έδρας 0-3 απ’ τη Νιουκάστλ, αυτά τα αποτελέσματα την άφησαν στους 21 πόντους και πλέον βρίσκεται στο -13 απ’ τη γραμμή παραμονής. Με δεδομένο ότι απομένουν τέσσερα ματς για το φινάλε της σεζόν, κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Λέστερ (εκτός), Γουλβς (εκτός) και Τότεναμ (εντός), ο υποβιβασμός επήλθε και μαθηματικά. Δίκαιη η εξέλιξη, η Νόριτς δεν έδειξε σε κανένα σημείο της χρονιάς ότι διαθέτει το επίπεδο για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων της Πρέμιερ Λιγκ. Ξανά εκτός ο μέσος ΜακΛίν, αρκετές οι απουσίες.

ΝΟΡΙΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 8/12 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*ΝG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ ο Μπορέ στο 26’, με δέκα παίκτες απ’ το 19’ η Γουέστ Χαμ λόγω απευθείας αποβολής του Κρέσγεουλ.

Έμεινε με την… όρεξη της παρουσίας σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό, δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας ρεβάνς των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είχε ούτως ή άλλως δύσκολο έργο, καθώς είχε ηττηθεί εντός έδρας 1-2, ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο περίπλοκα μετά την απευθείας αποβολή του Κρέσγεουλ στο 19’. Το γκολ του Μπορέ λίγο αργότερα έβαλε τη Γουέστ Χαμ με την πλάτη στον τοίχο, έψαχνε δύο γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση. Όπως ήταν λογικό, με παίκτη λιγότερο ήταν αδύνατον να απειλήσει όσο θα ήθελε, ο αποκλεισμός ήρθε δίκαια.

Δέχτηκε έντονη κριτική ο κόουτς Μόγιες, καθώς στο 78’ έχασε την ψυχραιμία του και κλώτσησε μία μπάλα πάνω σε ένα ball boy, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του για αντιαθλητική συμπεριφορά. Τέταρτη σερί ήττα για την ομάδα του μετά από εκείνες κόντρα σε Τσέλσι (1-0 εκτός), Άιντραχτ (1-2 εντός) και Άρσεναλ (1-2 εντός), εναντίον της τελευταίας την περασμένη εβδομάδα δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, θα μπορούσε να έχει δεχτεί περισσότερα γκολ.

Με 52 πόντους η Γουέστ Χαμ είναι έβδομη, μόλις στο +2 απ’ τη Γουλβς και το -6 απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με νίκη σήμερα θα μειώσει στο -3 και θα έχει ένα ματς λιγότερο. Επιστρέφει ο στόπερ Ντόουσον, πάει για βασικός ο μέσος Νομπλ, θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Το 2-3 γκολ επιβεβαιώθηκε στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Νόριτς – Γουέστ Χαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ