*Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στη δράση έπειτα από 12 ημέρες για τη Νιουκάστλ, που θα παίξει για πρώτη φορά στο 2022. Στην τελευταία της υποχρέωση έκανε καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 27 Δεκεμβρίου, ίσως την καλύτερη φετινή. Σκόραρε πολύ νωρίς, απειλούσε διαρκώς με αντεπιθέσεις, είχε φοβερό ρυθμό. Πολύ λίγα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι απ’ τη Γιουνάιτεντ, δεν είχε ένταση και ενέργεια, έχανε τις μονομαχίες, η Νιουκάστλ ήταν πολύ ανώτερη και έπρεπε να έχει κερδίσει. Ο Καβάνι ισοφάρισε στο 71’, ο Ντε Χέα έδωσε τον πόντο στη ManU με τις επεμβάσεις του.

Επιστροφή στις ισοπαλίες μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Λέστερ (4-0), Λίβερπουλ (3-1) και Μάντσεστερ Σίτι (0-4), όλα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Η Νιουκάστλ έχει ρεκόρ 1-4-4 στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, δέχεται γκολ σχεδόν πάντα, χαρακτηριστικό είναι ότι κράτησε το «μηδέν» μόλις μια φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Με 11 πόντους βρίσκουμε τους «ανθρακωρύχους» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο +1 απ’ τη Νόριτς και ισόβαθμους με την Μπέρνλι, στο -2 απ’ τη Γουότφορντ, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Sold out είναι το σημερινό παιχνίδι, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο, καθώς η νέα διοίκηση μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του δεξιού μπακ Τρίπιερ απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης! Υπάρχουν απουσίες, η ενδεκάδα θα έχει αλλαγές.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 27 Δεκεμβρίου. Ο Σεντ-Μαξιμέν το 1-0 στο 7’, ισοφάρισε ο Καβάνι στο 71’. Καλύτερη η Νιουκάστλ στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, έβγαλε καθαρές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ο γκολκίπερ Ντε Χέα γλύτωσε τη Γιουνάιτεντ απ’ την ήττα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 11/16 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις (δες το στη βετσηοπ).

*Έρχεται από 3/4 Over 3.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Να διασκεδάσει την αναμέτρηση θέλει σήμερα η Κέιμπριτζ, που γνωρίζει ότι το έργο της είναι εξαιρετικά περίπλοκο. Πρόκειται για ομάδα της League One, δηλαδή τη χωρίζουν δύο κατηγορίες απ’ τη Νιουκάστλ, κάτι που πρέπει να αντισταθμίσει με πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι της. Δεν είναι καν απ’ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας της, καθώς έπειτα από 24 παιχνίδια καταλαμβάνει την 16η θέση με 27 πόντους, είναι μόλις στο +5 απ’ την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας, όλα δείχνουν ότι θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μέχρι στιγμής στο Κύπελλο ξεπέρασε τα εμπόδια των Νορθάμπτον (δύο αγώνες, στο 2-2 το πρώτο εκτός έδρας, κέρδισε 3-1 εντός στο δεύτερο παιχνίδι) και Έξετερ (2-1), ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Δε σκόραρε στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος, έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Πόρτσμουθ την περασμένη Δευτέρα. Αρκετές οι απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Πόρτσμουθ για το πρωτάθλημα. Με δέκα παίκτες απ’ το 60’ η Κέιμπριτζ.

ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από τέσσερα σερί ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 4/6 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Νιουκάστλ – Κέιμπριτζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ