*3η αγωνιστική των ομίλων.

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις.

*Η Αταλάντα έχει τρεις νίκες σε έξι ματς κόντρα σε αγγλικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (3-1-2).

*Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τα 6/7 τελευταία εντός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε ιταλικές ομάδες.

*Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει 18 γκολ σε 23 παιχνίδια κόντρα σε ιταλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η δεύτερη πιο αγαπημένη εθνικότητα του μετά τις γερμανικές ομάδες (28 γκολ).

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θλιβερή στο εκτός έδρας ματς με τη Λέστερ το Σάββατο, “έσπασε” το αήττητο σερί μακριά απ’ το γήπεδο της, υπέστη μια απόλυτα δίκαιη ήττα. Αν και πήρε το προβάδισμα με το εκπληκτικό γκολ του Γκρίνγουντ, δεν είχε συνοχή και συγκέντρωση, σημείωσε ερασιτεχνικά λάθη και τα “πλήρωσε”. Περισσότερη ενέργεια και ένταση απ’ τη Λέστερ, βρήκε τις απαντήσεις ακόμη και μετά το 2-2, σκόραρε άλλες δύο φορές και πήρε αυτό που δικαιούταν. Άλλη μία προβληματική εμφάνιση για τη Γιουνάιτεντ, που προκάλεσε εντονότατο προβληματισμό.

“Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε σε περίοδο φόρμας, έχουμε χάσει αρκετούς πόντους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε. Ίσως πρέπει να κάνουμε αλλαγές”, είπε ο Σόλσκιερ, ο οποίος προς το παρόν στηρίζεται απ’ τη διοίκηση, σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Αρχίζουν να… επαναστατούν οι παίκτες, χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Πογκμπά: “Όταν κοιτάς την εικόνα του αγώνα, βλέπεις πως ήταν φθηνά τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε. Με τον τρόπο που παίξαμε, δεν αξίζαμε να συνεχίσουμε το αήττητο εκτός έδρας σερί μας”.

Νέα απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν η τρίτη διαδοχική αγωνιστική που δεν κατάφερε να κερδίσει, είχαν προηγηθεί η αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την Άστον Βίλα και το εντός έδρας 1-1 με την Έβερτον. Πιο νωρίς είχε πάρει τρεις διαδοχικές νίκες με Γουλβς (0-1), Νιουκάστλ (4-1) και Γουέστ Χαμ (1-2). Με 14 πόντους η ManU έπεσε στην έκτη θέση και το -5 απ’ την κορυφή της βαθμολογίας. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με την αναπάντεχη και σοκαριστική εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ τη Γιουνγκ Μπόις, συνέχισε με την άδικη εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Βιγιαρεάλ, σε ματς που στάθηκε πολύ τυχερή. Αμφίβολοι οι Μαρσιάλ και Καβάνι, ξανά εκτός ο Βαράν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-2 κόντρα στη Λέστερ. Ο Γκρίνγουντ το 0-1 με τρομερό σουτ, το 1-1 έκανε ο Τίλεμανς με τον ίδιο τρόπο στο 31’. Ο Σογιοντσού το 2-1 στο 78’, ο Ράσφορντ ισοφάρισε στο 82’, όμως στο επόμενο λεπτό ο Βάρντι έκανε το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις απ’ τον Ντάκα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 8/11 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις (δες το στο pamestoixima.gr).

*Over 2.5 τα 5/8 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 9 διαδοχικά Over 2.5 στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα 7 ήταν G/G, τα τελευταία 3/5 ήταν Over 3.5.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έψαχνε “απάντηση” μετά την ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν, δούλεψε στη διακοπή και πέρασε πειστικά απ’ την έδρα της Έμπολι το Σάββατο. Έκανε… προπόνηση στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον Ίλισιτς σε τρομερά κέφια, ο Σλοβένος σκόραρε δύο φορές μέχρι το 26’, τη δεύτερη με πανέμορφο σουτ. Το 1-2 του Ντι Φραντσέσκο στο 30’ δεν άλλαξε τα δεδομένα, η Αταλάντα επανήλθε σε απόσταση δύο γκολ με την έναρξη του δεύτερου μέρους, διαχειρίστηκε την κατάσταση και στο φινάλε βρήκε τέταρτο γκολ. Δικαιότατη νίκη για την ομάδα του Γκασπερίνι.

Τρίτο “τρίποντο” στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1), είχαν προηγηθεί η ήττα απ’ τη Μίλαν και το εκτός έδρας 2-2 με την Ίντερ, δύο ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια. Ανέβηκε στους 14 πόντους η Αταλάντα, είναι στο -10 απ’ την πρωτοπόρο Νάπολι και στο -8 απ’ τη δεύτερη Μίλαν, στο -1 απ’ την τετράδα. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Βιγιαρεάλ, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε με το ισχνό 1-0 εντός έδρας της Γιουνγκ Μπόις. Με τέσσερις πόντους είναι στην κορυφή του ομίλου, σήμερα παίζει και για την ισοπαλία.

Νέο πρόβλημα ο βασικός στόπερ Τολόι, ο οποίος δεν ταξίδεψε καν για το Μάντσεστερ, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Λοβάτο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 4-1 επί της Έμπολι. Το 0-1 ο Ίλισιτς στο 11’, το 0-2 ο ίδιος παίκτης στο 26’, ισοφάρισε ο Ντι Φρανσέτσκο στο 30’. Στο 49’ ήρθε το 1-3 με το αυτογκόλ του Βίτι, το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 89’ απ’ τον Σαπάτα. Καθολικά ανώτερη η Αταλάντα, έχασε και πέναλτι με τον Ίλισιτς στο δεύτερο μέρος.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Τα 10/11 τελευταία γκολ της Αταλάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ