*6η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*8/9 νίκες μετράει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά το 2013, στις εφτά τουλάχιστον 2 γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εμφάνισε βελτίωση στην άμυνα και πέτυχε σημαντικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη πριν από δύο εβδομάδες. Η πιο σπουδαία φάση των κιτρινόμαυρων ήρθε στο τέταρτο λεπτό (ο Κότσαρης έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Καμαρά), από εκεί και έπειτα ο Απόλλων έκλεισε καλά τους χώρους, στο πρώτο μέρος είχε τις στιγμές του. Ήταν εντελώς παθητικός στο δεύτερο ημίχρονο, στην ουσία δεν απειλήθηκε, πήρε δίκαια και πιο άνετα απ’ ότι περίμενε το “Χ”.

“Παίξαμε πολύ καλά και όχι μόνο αμυντικά. Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Έχουμε καλή οργάνωση, νοοτροπία αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας”, είπε ο κόουτς Φέστα. Δεύτερο σερί 0-0 για την ομάδα του μετά το εντός έδρας κόντρα στον Ιωνικό, αυτοί ήταν οι πρώτοι πόντοι της στο φετινό πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Παναθηναϊκό (4-0 εκτός), Βόλο (1-3 εντός) και Ολυμπιακό (4-1 εκτός), οι οποίες έφεραν την απόλυση του Γιάννη Πετράκη. Επιστρέφει ο Τσιλούλης (Μέσος, 4).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Άρη. Μοναδική απειλή για τον Άρη το τετ-α-τετ του Καμαρά στο τέταρτο λεπτό, ο Απόλλων απείλησε στη συνέχεια με τον Παμλίδη. Μετριότατο το δεύτερο μέρος, ο Απόλλων κράτησε με ευκολία το “μηδέν”.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 8/10 ήττες σε επίσημο και φιλικό επίπεδο (δες το στην Winmasters).

*Έρχεται από 7/12 NG σε επίσημο και φιλικό επίπεδο.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Βρήκε το πρώτο γκολ του στη σεζόν, αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με το Βόλο. Ήταν ανώτερος στα πρώτα λεπτά, θα μπορούσε να προηγηθεί, όμως τον σταμάτησε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ο γκολκίπερ Κότνικ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το γκολ του Βόλου, που διαχειρίστηκε καλύτερα τη συνέχεια. Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο, αυτό εξυπηρετούσε τους Θεσσαλούς, που βρήκαν το 2-0 και “κλείδωσαν” τη νίκη. Απλά μείωσε ο Αστέρας, που σκόραρε για πρώτη φορά φέτος.

“Σίγουρα υπάρχει ψυχολογικό ζήτημα γιατί η ομάδα έχει συνεχόμενες ήττες, οπότε είναι δύσκολο να σηκώσει κεφάλι, ενώ ο αντίπαλος έρχεται με καλύτερη ψυχολογία. Το προσπαθήσαμε. Παρόλο που δεν κάναμε πολλά λάθη, αυτά τα λίγα που κάναμε ήταν καθοριστικά”, είπε ο κόουτς Ράσταβατς. Ήταν η τρίτη ήττα της ομάδας του στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (0-2-3), είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-2 απ’ τον Ολυμπιακό και το εκτός έδρας 0-0 με τον ΟΦΗ. Το ξεκίνημα του Αστέρα δεν είναι καλό, όμως είναι μια ομάδα με ποιότητα, που βγάζει φάσεις και προς το παρόν δε σκοράρει.

Στηρίζεται ο Ράσταβατς και οι παίκτες, αυτό έγινε ξεκάθαρο μετά την παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Μποροβήλου στην προπόνηση της ομάδας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στον Βόλο. Ο Φαν Βέερτ το 1-0 με πέναλτι στο 18’, το 2-0 στο 79’ ο Φεράρι. Το 2-1 έκανε ο Σόνι στο 85’. Καλύτερος ο Αστέρας Τρίπολης στα πρώτα λεπτά, είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ο Βόλος ήταν πιο αποτελεσματικός.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 4/5 Under 2.5 στο νέο πρωτάθλημα.

*Έρχεται από 4/5 ΝG ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα.

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ