Κουπόνι Παρασκευής (15/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης γίνεται με τους αγώνες στο κουπονι οπαπ της Παρασκευής (15/10). Μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων τις προηγούμενες μέρες, ανοίγει η αυλαία νέων αγωνιστικών σε εγχώριες διοργανώσεις. Δράση με ενδιαφέρον εντοπίζεται στην Τσάμπιονσιπ και τη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απουσίες αμφότερες

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η ανεβασμένη τελευταία Έιμπαρ, υποδέχεται την πρωτοπόρο της κατηγορίας Αλμερία. Αμφότερες οι ομάδες έχουν 2-3 σημαντικές απουσίες στην αποστολή τους και δεν αποκλείεται να τις επηρεάσουν.

Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Τσάμπιονσιπ έχουμε από σήμερα, με την αναμέτρηση Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην κορυφή τους πρωταθλήματος (21:45).

Νέος τεχνικός στην Κόρτραϊκ

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Κόρτραϊκ στο “Γιαν Μπρέιντελ”. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με νέο τεχνικό στον πάγκο, τον Καρίμ Μπελοσίν και αποτελεί ερωτηματικό η εικόνα που θα παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Με στόχο την κορυφή

Επανεκκίνηση στην τούρκικη Super Lig με τον αγώνα Μπασακσεχίρ – Μπεσίκτας και οι “αετοί” της Κωνσταντινούπολης φιλοδοξούν να πιάσουν έστω και προσωρινά κορυφή με νίκη απόψε.

Μπέρτον – Μόρκαμ

Η δράση της Α’ Αγγλίας συνεχίζεται και η αγωνιστική εκκινεί σήμερα με τον αγώνα Μπέρτον-Μόρκαμ. Την επιστροφή στις νίκες ψάχνουν αμφότερες, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας που ίσως είναι αρκετό για να τους δώσει τους τρεις βαθμούς (21:45).

Χάμιλτον – Πάρτικ Θιστλ

Επιστροφή στη δράση της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας με ντέρμπι. Χάμιλτον και Πάρτικ Θιστλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους γηπεδούχους να έχουν ψυχολογία και θέλουν ιδανικά να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να ανέβουν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα (21:45).

Ψάχνει αντίδραση η Βίμποργκ

Η 12η αγωνιστική στη Δανία ξεκινάει απόψε, με τη Βίμποργκ να υποδέχεται τη Σίλκεμποργκ (20:00). Αντίδραση αναζητά η Βίμποργκ, που θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να πάρει βαθμολογική ανάσα, την ώρα που η Σίλκεμποργκ είναι σε ανοδική πορεία, ερχόμενη από δυο σερί νίκες.

Μάχη για την τριάδα

Στη Χιλή ξεχωρίσουν οι εξορμήσεις των Αουντάξ Ιταλιάνο και Ουνιόν Λα Καλέρα που μάχονται για την είσοδο την πρώτη τριάδα που οδηγεί στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ξεκάθαρα φαβορί στην Αργεντινή

Γοδόι Κρους και Βέλεζ Σάρσφιλντ έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι σε Σεντράλ Κόρδοβα και Άρσεναλ Σαραντί απόψε για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αμφίρροπα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς σε Ροσάριο και Μπουένος Άιρες.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 15 10 2021