Προγνωστικά Τένις: Προβάδισμα του Φούσκοβιτς στο ντέρμπι του πρώτου γύρου

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Λορέντζο Σανόγκο – Μάρτον Φούσκοβιτς

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Σονέγκο, ο οποίος κατατάσσεται στο Νο.24 και ο Φούσκοβιτς Νο.41, είναι και οι δύο προφανώς από τους καλύτερους παίκτες που συμμετέχουν αυτή τη βδομάδα στο τουρνουά του Μετς. Ένα ματς όπου θα μπορούσε να λάβει χώρα στις τελικές φάσεις της διοργάνωσης, έτυχε δυστυχώς να είναι στο πρόγραμμα του πρώτου γύρου. Όταν παίζουν καλά, έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να κοντράρουν ακόμα και τενίστες του Top10.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωστόσο κάτι επίσης κοινό τους ειναι πως και οι δύο στερούνται συνέπειας και έτσι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε από αυτόν τον αγώνα. Ενώ ο Φούτσοβιτς προηγείται με 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ήταν ο Σονέγκο που κέρδισε εύκολα την τελευταία τους συνάντηση η οποία ήταν φέτος στο χώμα, σε μια επιφάνεια όπου το αποτέλεσμα ήταν κάπως αναμενόμενο, καθώς ο Ούγγρος δυσκολεύεται σε όλη του την καριέρα σε αυτά τα courts, ενώ αντίθετα ο Ιταλός έχει διακριθεί κατά καιρούς.

Τώρα βρισκόμαστε όμως σε indoor hardcourt  με το Φούσκοβιτς να διαθέτει το ιδανικό παιχνίδι χάρη στο ισχυρό σερβίς του και τα εξαιρετικά του slice τα οποία μπορεί ακολουθεί στο φιλέ για γρήγορα τελειώματα. Δεν αναμένεται ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά όπως και στη μοναδική τους συνάντηση σε indoors στο παρελθόν, ο Ούγκρος θα πρέπει να φτάσει σε άλλη μια νίκη εδώ.

Εκτίμηση: -0.5 γκέιμ Φούσκοβιτς (1.85)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις