*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγώνες ρεβάνς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Στην πρώτη αναμέτρηση: Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού 1-0

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μούρα – Λουντογκόρετς.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητής της Νέφτσι Μπακού Σαμίρ Αμπάσοφ ο αγωνιστικός χώρος της “Bakcell Arena” δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, 248)

Αρκετά καλά στάθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την προηγούμενη βδομάδα η Νέφτσι Μπακού, παρόλα αυτά επέστρεψε με άδεια χέρια στο Αζερμπαϊτζάν γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-0) που δυσκολεύει το έργο της για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ποδοσφαιριστές της μπήκαν δυνατά δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, έμειναν πίσω στο σκορ με το εκπληκτικό γκολ του Καμαρά και λίγο αργότερα είχαν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν μέχρι το 63′, προδόθηκαν από την κούραση στα τελευταία λεπτά χωρίς, ωστόσο, να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν. Ήταν η πρώτη φετινή ήττα της Νέφτσι Μπακού σε τρεις αναμετρήσεις, προηγήθηκαν οι νίκες επί της Ντιναμό Τιφλίδας (2-1 εντός κι εκτός). Παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ με απολογισμό 5-4-0, στα επτά κράτησε το μηδέν και στα τέσσερα τελευταία πέτυχε επτά γκολ.

“Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στο Μπακού με μεγάλο κίνητρο. Θέλω να ζητήσω κάτι από τους φιλάθλους: Χρειαζόμαστε τη στήριξη σας, μπορείτε να μας βοηθήσετε πολύ. Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας μετά το πρώτο ματς”, είπε ο προπονητής Αμπάσοφ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από τον Ολυμπιακό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Καμαρά στο 29′, προτού αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 43′. Και η Νέφτσι Μπακού έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 63′ (Τσέλικ).

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΕΛΛΑΔΑ, 37)

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησε την προηγούμενη βδομάδα ο Ολυμπιακός μπροστά στους οπαδούς του. Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς πέταξε στο καναβάτσο την Νέφτσι Μπακού (1-0) χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Καμαρά με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του τερματοφύλακα Μαμάντοφ. Δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 43′, κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα καρέ του τους Αζέρους μη καταφέρνοντας, ωστόσο, να απειλήσει ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 27 Αυγούστου 2019 για να βρούμε την τελευταία εκτός έδρας νίκη των “ερυθρόλευκων” στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Παρτιζάν (2-1), στις επτά που ακολούθησαν είχαν απολογισμό 0-1-6. Δεν σκόραραν στις πέντε, δέχτηκαν τουλάχιστον από δύο γκολ στις έξι. “Η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετές απουσίες, ωστόσο έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έχουμε σιγουριά πως θα τα καταφέρουμε”, είπε ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς και συνέχισε:

“Έχουμε μεγάλη υποχρέωση για τον σύλλογο για να πάρουμε την πρόκριση”. Ούτε σε έναν, ούτε σε δύο, αλλά σε δέκα ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού για την αποψινή ρεβάνς: Πρόκειται για τους Φορτούνη, Τικίνιο, Κρίστινσον, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Παπασταθόπουλο, Ανδρούτσο, Ντρέγκερ, Μαντί Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ και Αγκιμπού Καμαρά.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Νέφτσι Μπακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ