Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ώρα για το ντέρμπι των αιωνίων!

Ανανεώθηκε:
Παναθηναϊκός Ολυμπιακός 2021

Το κλασικό ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ είναι το highlight της ερχόμενης αγωνιστικής! Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 19:30. Όσα χρόνια και αν περάσουν και σε ό,τι κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι, το ντέρμπι των αιωνίων πάντα κυριαρχεί στα προγνωστικά στοιχήματος! Και μολονότι δεν έχουν φέτος τους ίδιους στόχους, το κίνητρο για το γόητρο και τους βαθμούς παραμένει μεγάλο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Στοίχημα

Τελευταία φορά, οι δύο μονομάχοι έδωσαν μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ στις 21 Νοεμβρίου του 2020 στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που επικράτησε με 1-0. Το τέρμα που έκρινε το ντέρμπι πέτυχε στο 21ο λεπτό του παιχνιδιού ο Φορτούνης. Θα λέγαμε ότι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο στο επίπεδο ευκαιριών, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο πρώτο.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα εδώ και οχτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Μπόλονι έχει αφήσει πίσω της κάποια αρχικά στραβοπατήματα μέσα στη σεζόν. Είχε, μάλιστα, πέντε διαδοχικές νίκες, πριν επιστρέψει στις ισοπαλίες εντός έδρας κόντρα στη Λαμία, σε ματς χωρίς τέρματα όπου θα μπορούσε και να είχε κερδίσει. Πιο πρόσφατα και πάλι για τη Σούπερ Λιγκ κέρδισε τον Ατρόμητο εκτός με 3-2. Προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε δύο φορές, πρώτα με τον Βέλεθ (10′) και έπειτα με τον Καρλίτος (48′), πριν ο Σανκαρέ βάλει το νικητήριο γκολ στο 84′. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης με 38 πόντους.

Ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος στην κορυφή με συγκομιδή 57 βαθμών, στο +15 από τον Άρη και στο +17 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν χάσει παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα. Το σύνολο του Μαρτίνς μετράει πέντε διαδοχικές νίκες στη Σούπερ Λιγκ. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και τον ΠΑΟΚ (3-0) εντός, καθώς και τον Ατρόμητο (1-0) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-1) μακριά από το γήπεδό του. Πιο πρόσφατα, κέρδισε τον ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης με 3-0, με σκόρερ τους Εμβιλά (19′), Μασούρα (37′) και Ελ Αραμπί (68′). Ο τελευταίος είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 16 γκολ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Αποδόσεις

Φυσικά, οι αποδόσεις για το ντέρμπι κυκλοφορούν κιόλας. Μία ομάδα έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα με βάση αυτές και είναι ο Ολυμπιακός, που άλλωστε είναι και πρωτοπόρος και αήττητος φέτος στη Σούπερ Λιγκ. Σε απόδοση 1.70 προσφέρεται η νίκη του φιλοξενούμενων, ενώ του Παναθηναϊκού στο 5.00. Να σημειωθεί ότι οι πράσινοι τελευταία φορά κέρδισαν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το 2017.

  • Παναθηναϊκός: 5.00
  • Ισοπαλία: 3.80
  • Ολυμπιακός: 1.70
  • Over 2.5: 2.37
  • Under 2.5: 1.57
  • Goal/Goal: 2.27
  • No Goal: 1.60

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Παράδοση

Όσον αφορά την παράδοση με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, έχουν παιχτεί 65 αγώνες μεταξύ των δύο συλλόγων. Μοιρασμένα είναι τα νούμερα μεταξύ των ομάδων, καθώς το τριφύλλι έχει κερδίσει 19 ματς και ο Ολυμπιακός 20. Οι δύο αντίπαλοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 26 φορές.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Κανάλι

Το ντέρμπι αναμένεται να χτυπήσει “κόκκινο” στην τηλεθέαση. Είναι, μάλιστα, αυτό που κλείνει την Κυριακή και σε καλή ώρα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί στις 19:30 από το κανάλι Novasports 1 HD.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ