Κουπόνι Κυριακής (11/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (11/10) θα βρει κανείς αρκετά και αξιοπρόσεκτα παιχνίδια. Στο πρόγραμμα διακρίνονται αγώνες για το Nations League, καθώς και για πρωταθλήματα χωρών από την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Bet365 και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ελλάδα – Μολδαβία

Εύκολα ή δύσκολα η Εθνική μας ομάδα αναμένεται να πανηγυρίσει τη νίκη επί της υποδεέστερης Μολδαβίας για την 3η αγωνιστική του Nations League 2020/21. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Κόσοβο – Σλοβενία

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται το Κόσοβο εν όψει της αποψινής μάχης με αντίπαλο την Σλοβενία για τη League C. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Λιθουανία – Λευκορωσία

Μπορεί να προέρχεται από έναν οδυνηρό αποκλεισμό, παρόλα αυτά η Λευκορωσία έχει το ρόστερ για να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην Λιθουανία. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσθονία – Βόρεια Μακεδονία

Μετά την ιστορική πρόκρισή της στα τελικά των πλέι οφ του Euro 2020, η Βόρεια Μακεδονία ταξιδεύει στην έδρα της Εσθονίας. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Βοσνία – Ολλανδία

Η Βοσνία έρχεται από απαιτητικό παιχνίδι την Πέμπτη και έχει πεσμένο ηθικό μετά τον αποκλεισμό από την Βόρεια Ιρλανδία. Η Ολλανδία, από την άλλη, μπορεί να μην άρεσε με την εικόνα της κόντρα στο Μεξικό, ωστόσο είναι μία ομάδα που ξεχειλίζει από ποιότητα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Κροατία – Σουηδία

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδες για την 1η θέση του ομίλου, απέδειξαν πως δεν μπορούν να κοντράρουν στις Πορτογαλία και Γαλλία και θα δώσουν μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Σκληροτράχηλο σύνολο η Σουηδία, υποτιμάται από τις αποδόσεις, ωστόσο η Κροατία διαθέτει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της και παίζει στην έδρα της. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Φινλανδία – Βουλγαρία

Η Φινλανδία απογοήτευσε με την εικόνα της στο μεσοβδόμαδο φιλικό με την Πολωνία, επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο Nations League και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Βουλγαρία, η οποία ξόδεψε πολλές δυνάμεις στο ματς της Πέμπτης και η εκτός έδρας παρουσία της είναι τραγική. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Βόρεια Ιρλανδία – Αυστρία

Η Βόρεια Ιρλανδία έρχεται από μεγάλη πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Σαράγεβο, εκεί ξόδεψε πάντως πολλές δυνάμεις, αφού πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Η Αυστρία είχε ευκαιρία να κάνει δοκιμές στο φιλικό τεστ με την Ελλάδα, είναι πιο ξεκούραστη και δεδομένα πιο ποιοτικό σύνολο από τους γηπεδούχους. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Ισραήλ – Τσεχία

Το Ισραήλ τα έδωσε όλα την περασμένη Πέμπτη στη Σκωτία, απέτυχε να πάρει την πρόκριση στα τελικά των πλέι οφ και περιμένουμε να υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις του. Η Τσεχία, από την άλλη, έχει επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών στην αποστολή και την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κούραση του αντιπάλου. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Σερβία – Ουγγαρία

Από μεγάλες προκρίσεις έρχονται οι δυο ομάδες, με τη Σερβία να αναζητά την πρώτη της νίκη στο Nations League, κόντρα στην Ουγγαρία που βρίσκεται στη 2η θέση του 3ου γκρουπ της League B. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Ρωσία – Τουρκία

Ιδανικό ξεκίνημα στο Nations League για τη Ρωσία, που έχει κάνει το 2/2 στο 3ου γκρουπ της League B, βρίσκεται στην κορυφή και αναζητά ανάλογη συνέχεια, κόντρα στην Τουρκία που αγνοεί τη νίκη και αναζητά αντίδραση. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)