Κουπόνι Τετάρτης (22/07): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Σημαντικοί αγώνες περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (22/07). Το πρόγραμμα είναι γεμάτο από αναμετρήσεις και ξεχωρίζουν αυτές σε Αγγλία, Ιταλία και Ρωσία. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες χώρες που παίζουν μπάλα και αξίζουν στοιχηματικά. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ψάχνει αντίδραση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με δύο ματς συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και θέλει να βγάλει αντίδραση μετά το «στραπάτσο» στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην Τσέλσι. Στο άλλο ματς, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι, σε ντέρμπι με ενδιαφερόμενους μόνο τους γηπεδούχους. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στη Γένοβα

Έξι ματς περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Α’ Ιταλίας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Γένοβα, με τη Σαμπντόρια να είναι αδιάφορη και την Τζένοα να θέλει αποτέλεσμα που θα τη φέρει κοντά στην παραμονή. Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει το Ίντερ – Φιορεντίνα, η Ρόμα πηγαίνει στην έδρα της Σπαλ, η Λέτσε υποδέχεται την Μπρέσια και η Νάπολι πηγαίνει στην έδρα της Πάρμα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Στα χέρια της Κράσνονταρ η 3η θέση

Σήμερα Τετάρτη (22/07) διεξάγεται η 30η και τελευταία αγωνιστική στη Ρωσία. Η Κράσνονταρ υποδέχεται την αδιάφορη Αχμάτ Γκρόζνι και με νίκη παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΤΣΣΚΑ φιλοξενεί την αδιάφορη Ταμπόφ (πήρε τη νίκη στα χαρτιά με τη Σότσι) και η Ροστόφ την πρωταθλήτρια Ζενίτ. Αδιάφορα είναι τα παιχνίδια Ντιναμό Μόσχας – Όρενμπουργκ, Ρουμπίν Καζάν – Σπαρτάκ Μόσχας, Ούφα – Άρσεναλ Τούλα και Ούφα – Λοκομοτίβ Μόσχας. Αναβολή στο Κρίλια – Σότσι, καθώς στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων βρέθηκαν ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Με ισχυρό κίνητρο η Άαρχους

Με δύο παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Δανία. Η Άαρχους δοκιμάζεται στην έδρα της Νόρντζελαντ και με νίκη “αγκαλιάζει” τη 2η θέση, ενώ σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Μπρόντμπι υποδέχεται τη Μίντιλαντ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Υποτιμάται η ΑΪΚ, να βγάλει αντίδραση η Νόρκεπινγκ

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα Τετάρτη (22/07) η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Α’ Σουηδίας. Η Χάκεν υποδέχεται την ΑΪΚ, η Νόρκεπινγκ φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Βάρμπεργκ, ενώ η Τζουργκάρντεν την Έστερσουντ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Το φαβορί και η… πρωτάρα!

Τελικός Κυπέλλου απόψε στη Ρουμανία, με τη Σέπσι να αντιμετωπίζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Η τυπικά γηπεδούχος Σέπσι συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου και θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στην έμπειρη αλλά… διψασμένη Στεάουα, που έχει στεφθεί Κυπελλούχος για 23 φορές στο παρελθόν, αλλά το τελευταίο τρόπαιο ήταν το 2015. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

kouponi stoiximatos