* 80ος τελικός Κυπέλλου Ουγγαρίας.

* Ο νικητής κερδίζει εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

* Αν δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά, ακολουθούν παράταση και πέναλτι (εφόσον χρειαστεί).

*Για το πρωτάθλημα η κάθε μία ομάδα κέρδισε στην έδρα της άλλης με 1-2.

ΧΟΝΒΕΝΤ – ΜΕΖΟΚΟΒΕΣΝΤ ΖΟΡΙ στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΟΝΒΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είχε μεγάλες δυσκολίες για να φτάσει στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Σε δύο αναμετρήσεις με τη ΜΤΚ δεν μπήκε γκολ εκατέρωθεν και έτσι οι διαφορές των δύο ομάδων λύθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η Χόνβεντ στάθηκε, τόσο πιο τυχερή, όσο και πιο ψύχραιμη.

Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-1 την Ντεμπρετσένι δίκαια. Πρώτη νίκη με τον Ίστβαν Πισόντ στον πάγκο της σε ματς που έδειξε ότι θέλει να τελειώσει τη χρονιά με επιθετικό τρόπο. Κυνηγά τη Ζόρι για την 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά βρίσκεται αρκετά μακριά (οκτώ βαθμοί), οπότε το σημερινό ματς ίσως είναι η τελευταία της ευκαιρία.

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε για το πρωτάθλημα με 3-1 την Ντεμπρετσένι εντός έδρας. Σκόραρε με Κάμπερ (15′), Ουγκράι (51′, πέναλτι), δέχτηκε τη μείωση στο 69′ και κλείδωσε τη νίκη με γκολ του Σζέντρεϊ στο φινάλε.

ΧΟΝΒΕΝΤ Στατιστικά

* Σε 18 τελικούς έχει παίξει η Χόνβεντ, έχει επτά κατακτήσεις (δες το στην betshop).

*Μέσα στο 2020 έχει δώσει έξι ματς Κυπέλλου. Τα πέντε επιβεβαίωσαν το no goal & under 2.5.

ΜΕΖΟΚΟΒΕΣΝΤ ΖΟΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στα ημιτελικά απέκλεισε την ιστορική Φέχερβαρ με δραματικό τρόπο. Αφού έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της, ταξίδεψε στο γήπεδο της αντιπάλου της. Προηγήθηκε 0-2, δέχτηκε την ισοφάριση σε 2-2 μέχρι το 86′ και στο φινάλε κινδύνευσε, αλλά στο τέλος πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα έχασε με 1-0 στην έδρα της Ντιοσγκιόρ. Παρέμεινε για δεύτερο σερί ματς δίχως νίκη. Κρατιέται στην 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά η Ντιοσγκιόρ την πλησίασε στους πέντε βαθμούς και δεν αισθάνεται πλέον τόσο άνετα. Θέλει το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της.

Προηγούμενο παιχνίδι: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ντιοσγκιόρ για το πρωτάθλημα. Το γκολ της ήττας ήρθε στο 83’με πέναλτι.

ΜΕΖΟΚΟΒΕΣΝΤ ΖΟΡΙ Στατιστικά

* Η Ζορι διεκδικεί το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της.

* Στα τελευταία τρία ματς Κυπέλλου, η Ζόρι έχει ισάριθμες ισοπαλίες και goal.