Κουπόνι Κυριακής (24/05): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Σήμερα Κυριακή (24/05), το κουπόνι πάμε στοίχημα γέμισε μετά από καιρό με αγώνες σε Γερμανία, Λευκορωσία, Νησιά Φερόε, Κορέα, Εσθονία, Κόστα Ρίκα και Αρμενία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Εκτός έδρας αποστολή για Λειψία

Με τρεις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Το μεσημέρι η Σάλκε υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, ενώ λίγο αργότερα η Λειψία ταξιδεύει στην έδρα της Μάιντς. Στις 19:00 η Κολωνία φιλοξενεί την Φορτούνα Ντίσελντορφ. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα φώτα στο Αμβούργο

Η σπουδαία μάχη του Αμβούργου με αντίπαλο την πρωτοπόρο Μπίλεφελντ στρέφει όλα τα φώτα πάνω της, την ώρα που η Μπόχουμ ταξιδεύει στην έδρα της Καρλσρούης. Η 27η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Χόλσταϊν Κίελ – Στουτγκάρδη. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Φαβορί η Μπάτε στον τελικό του Μινσκ

Τελικό Κυπέλλου στο Μινσκ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στη Λευκορωσία. Η Μπάτε Μπορίσοφ είναι φαβορί κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ, τόσο διότι αφήνει καλύτερες εντυπώσεις απ’ την αρχή της σεζόν, όσο και διότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έρχεται από έξι σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.  (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Για το 3Χ3 Γιεονμπούκ και Ουλσάν

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική στην K-League 1. Η Γιεονμπούκ υποδέχεται τη Νταεγού και η Ουλσάν φιλοξενεί την Μπουσάν. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Ψάχνει αντίδραση η Φλόρα Ταλίν

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η 3η αγωνιστική στην Α’ Εσθονίας. Η Τάρτου Ταμέκα υποδέχεται την Ταλίνα Κάλεφ, η Φλόρα Ταλίν δοκιμάζεται στην έδρα της Τρανς Νάρβα και η Λεβάντια Ταλίν φιλοξενείται από την Τούλεβικ. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)