Ladbrokes, Bwin, Vistabet και Sportingbet παίζουν στην πλατφόρμα της Partypoker

Ανανεώθηκε:
poker online

H Ladbrokes Poker μετέφερε το iPoker δίκτυό της στην partypoker. Από την Τρίτη 12 Μάη, οι παίκτες πόκερ της Ladbrokes οδηγούνται στο κατέβασμα ενός νέου αρχείο, το οποιο συνδέεται με την παγκόσμια πλατφόρμα πόκερ της partypoker. Η Ladbrokes ανήκει στον όμιλο GVC , ο οποίος στην Ελλάδα δραστηριοποιείται μέσω της Bwin, της Sportingbet και της Vistabet.

To poker στην Bwin |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για τη μετάβαση και η μεταφορά του λογισμικού ολοκληρώθηκε ομαλά, αν και κάποιοι εκ των παικτών έθεσαν θέμα για τη μεταφορά τον Poker points που είχαν συγκεντρώσει.

Η GVC Holdings απέκτησε τη Ladbrokes – Coral πριν δύο χρόνια και οι δύο όμιλοι μπήκαν σε διαδικασία συνδυασμού των περιουσιακών τους στοιχείων. Γι αυτό και τέθηκε το πλάνο για μεταφορά των online poker rooms, στην πλατφόμα της partypoker.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, η PRO δημοσίευσε ότι η Coral ήταν έτοιμη να πραγματοποιήσει τη μεταφορά, με τη Ladbrokes να ακολουθεί μέσα στο 2020. Η μεταφορά της Coral ολοκληρώθηκε μέσα στον Ιανουάριο και η Ladbrokes ακολούθησε το μικρό της “αδερφάκι”.

Αυτό σημαίνει, ότι η πλατφόρμα της partypoker διαθέτει πλέον 4 brands παγκόσμιας κλάσης, τις partypoker, bwin, ladbrokes και coral. Στη ίδια βάση παικτών συνδέονται τρεις ακόμη ιστοσελίδες: η δανέζικη DanskeSpil και οι γνωστές στο ελληνικό κοινό Sportingbet και Vistabet.