O Φέντορ Χολτζ υπέγραψε με την GGPoker

Ανανεώθηκε:
holz poker

H GGPoker συνεχίζει την προσπάθειά της να κατακτήσει τον κόσμο του πόκερ υπογράφοντας τον “εν αποστρατεία” επαγγελματία παίκτη Φέντορ Χολτζ, ως πρέσβη του brandname της. Επίσης, το site προπόνησης πόκερ του Χολτζ “Pokercode” θα συνεργάζεται με την online poker πλατφόρμα.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Το Pokercode είναι ένα ακόμη κορυφαίο brand που μπαίνει στη λίστα με τους συνεργάτες μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καλωσορίζουμε τον Φέντορ Χολτς στην ομάδα της GGPoker. Το πάθος του για το παιχνίδι και οι επιτυχίες του σε ζωντανά και online τραπέζια είναι εκπληκτικές. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για το καλωσόρισμα του Φέντορ και της κοινότητας του Pokercode.” δήλωσε ο Διευθυντής της GGPoker, Ζαν-Κριστόφ Αντουάν.

Το βιογραφικό του Χολτζ

Παρόλο που είναι μόλις 26 ετών και δηλώνει ότι έχει αποσυρθεί από το πόκερ από το 2018, ο Χολτζ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες σε live events στην ιστορία του πόκερ! Με πάνω από 32.5 εκατομμύρια δολάρια κέρδη, κατατάσσεται στην 8η θέση όλων των εποχών!

Το 2018 τερμάτισε 2ος στο World Series of Poker Big One for One Drop κερδίζοντας 6 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης το 2016 κέρδισε το WSOP High Roller for One Drop για σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια και έχει στο βιογραφικό του ακόμη δύο κασαρίσματα για πάνω από 3 εκ. δολάρια. Συνολικά ο Χολτζ έχει 7 κασαρίσματα με πάνω από 1.4 εκ. δολάρια!

Στο διαδίκτυο παίζει με το nickname “CrownUpGuy” και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους του είδους στον πλανήτη. Βρισκόταν στην 1η θέση των παγκόσμιων rankings του PocketFives σε τρεις διαφορετικές περιόδους, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας!

Η GGPoker δυναμώνει

Η μεταγραφή του Χολτζ ανακοινώθηκε λίγες μέρες μετά από μία ακόμη σημαντική υπογραφή για την GGPoker. Πριν μερικές εβδομάδες ο Μπερτράν “Elky” Γκροπελιέ συμφώνησε με την πλατφόρμα, ενώ πριν λίγους μήνες συμφώνησε να γίνει πρέσβης της GGPoker και ο “θρύλος” του πόκερ Ντάνιελ Νεγκρεάνου.

Παρόλο που η GGPoker δεν διαθέτει τον εντυπωσιακό αριθμό επαγγελματιών, όπως άλλες online πλατφόρμες, φαίνεται να επιλέγει την ποιότητα από την ποσότητα. Η ομάδα πρεσβευτών που απαρτίζεται από τους Χολτζ, Νεγκρεάνου, Γκροπελιέ, Μπριν Κένι και Φελίπε Ράμος είναι εντυπωσιακή.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ