Κουπόνι Κυριακής (23/02): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (23/02/2020) είναι γεμάτο σημαντικούς αγώνες. Η δράση είναι πλούσια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Τα βλέμματα στην Τούμπα

Με πέντε αγώνες κλείνει σήμερα η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, λίγο νωρίτερα η ΑΕΚ υποδέχεται με απουσίες τον ΟΦΗ, ενώ ο Παναιτωλικός παίζει κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Με φόρα η Άρσεναλ

Τρία ματς στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Εντός έδρας αποστολές για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, που υποδέχονται Γουότφορντ και Έβερτον αντίστοιχα, νωρίτερα η Γουλβς κοντράρεται με τη Νόριτς. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεβασμένη η Ατλέτικο Μαδρίτης

Πέντε παιχνίδια στο πρόγραμμα της Α’ Ισπανίας, ξεχωρίζει η εντός έδρας αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Νωρίτερα ντέρμπι για την τετράδα ανάμεσα σε Χετάφε και Σεβίλλη. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Βγάζει αντίδραση η Παρί

Με τρία ματς τελειώνει η αγωνιστική στην Α’ Γαλλίας. Όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στο ντέρμπι Παρί – Μπορντό, εκεί περιμένουμε απ’ τους Παριζιάνους να βγάλουν αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.  (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Προβάδισμα για Λεβερκούζεν

Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Λεβερκούζεν με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Στις 19:00 η Μάιντς ταξιδεύει στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Γεμάτο πρόγραμμα στη Σέριε Α

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Η Λάτσιο ταξιδεύει στην έδρα της Τζένοα και η Αταλάντα υποδέχεται την Σασουόλο στο Μπέργκαμο. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ρόμα κόντρα στην Λέτσε. Στις 21:45 η Ίντερ αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την Σαμπντόρια. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Ανεβασμένη η Μπίλεφελντ

Το Αννόβερο υποδέχεται η Μπίλεφελντ για την 23η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Την ίδια ώρα η Νυρεμβέργη αντιμετωπίζει την Ντάρμσταντ, ενώ η Σαντχάουζεν υποδέχεται την Καρλσρούη. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Ντεφορμέ η Πορντενόνε

Την Κιέβο υποδέχεται η Πορντενόνε, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα με την έναρξη του 2020. Προβάδισμα νίκης έχει η Σαλερνιτάνα κόντρα στην Λιβόρνο. Στις 22:00 η Κροτόνε αντιμετωπίζει την Πεσκάρα στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του σημερινού προγράμματος της 25ης αγωνιστικής της Σέριε Β. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Με ψυχολογία και παράδοση η Αϊντχόφεν

Με τέσσερα παιχνίδια πέφτει απόψε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στην Α’ Ολλανδίας. Η Ουτρέχτη υποδέχεται την Τβέντε, η Αλκμάαρ φιλοξενεί την Τσβόλε, η Αϊντχόφεν φιλοξενείται στο Άρνεμ από τη Φίτεσε και ο Άγιαξ δοκιμάζεται στο Αλμέλο με την Χέρακλες. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Με νέο προπονητή η Οβιέδο

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 29η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Οβιέδο με τον Κούκο Θιγάντα πλέον στον πάγκο της δοκιμάζεται στη Γαλικία με τη Λούγκο, η Σαραγόσα υποδέχεται τη Λα Κορούνια, η Εξτρεμαδούρα την Μιραντές, η ανεβασμένη Μάλαγα την ουραγό Σανταντέρ, ενώ οι γεμάτοι απουσίες Βαγιεκάνο παίζει στη Μαδρίτη με την κακή εκτός Οβιέδο. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πόλη στα δυο

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 23η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας, με το ντέρμπι του “Σουκρού Σαράτσογλου” ανάμεσα στις Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι να “κλέβει” τις εντυπώσεις. Στα άλλα παιχνίδια η Μαλάτιασπορ υποδέχεται την Αντάλιασπορ, ενώ αργότερα η Γκεντσλερμπιρλίγκι φιλοξενεί την Ανκαραγκουτσού. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)