Το partypoker Millions στην Ουρουγουάη!

Ανανεώθηκε:
partypoker live

Αν και δεν έχουμε διανύσει ούτε δύο μήνες από το 2020, η partypoker ταξιδεύει τους παίκτες πόκερ σε έναν από τους μακρινούς προορισμούς του Millions tour. Αυτή τη φορά είναι η Ουρουγουάη που θα φιλοξενήσει τη σειρά MILLIONS South America και το πρόγραμμα εκεί είναι γεμάτο.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η partypoker , το πρόγραμμα στην Ουρουγουάη περιλαμβάνει 15 τουρνουά, τα οποία θα διεξαχθούν στον τουριστικό θέρετρο Punta del Este. Το πρόγραμμα είναι για όλα τα γούστα, αφού οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λατινική Αμερική θα βρουν events με διαφορετικά buy ins. Από το Super High Roller των 25,500 δολαρίων ως το Bounty των 220 δολαρίων, ενώ δεν θα λείψουν τα τουρνουά turbo.

Προφανώς το highlight της σειράς είναι το Main Event, του οποίου η συμμετοχή θα κοστίσει 10,300 δολάρια και το εγγυημένο prize pool ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια δολάρια! Επίσης, υπάρχει διαθέσιμο και ένα παρόμοιο με το Main Event τουρνουά, για όσους δεν προλάβουν να συμμετάσχουν.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της δράσης ξεκινά αυτή την εβδομάδα με το Mini Main Event να ανοίγει την αυλαία και το κανονικό Main Event να ακολουθεί, ενώ υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα satellite events για όσους δεν διαθέτουν τα 10,300 της συμμετοχής. Το Super High Roller αναμένεται να προσελκύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Το σκηνικό γύρω από το live καζίνο που θα διεξαχθούν τα τουρνουά είναι εξαιρετικό , με υπέροχες παραλίες, όμορφα τοπία και τουριστικές ατραξιόν, δίπλα και γύρω από την Punta del Este. Έτσι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η Punta del Este προσφέρει έναν όμορφο προορισμό για τους celebrities και τους παίκτες πόκερ που θέλουν μία οριοθετημένη κοινότητα.

Το παρατσούκλι της Punta del Este είναι “το Μονακό της Νότιας Αμερικής” και ο πληθυσμός της δεν ξεπερνά τις 10,000, σε μη τουριστικές περιόδους. Το πόκερ αναμένεται να αυξήσει τις τουριστικές εισρροές στην περιοχή. Πέρσι, το MILLIONS South America διεξήχθη εν αντιθέσει σε μία μεγάλη πόλη με περιστατικά βίας, το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το φετινό MILLIONS South America αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία και από το feedback των παικτών για τις εγκαταστάσεις και το θέρετρο θα αποφασιστεί αν η σειρά θα επιστρέψει και του χρόνου στην Punta Del Este.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ