*Πρώτα παιχνίδια για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα ρεβάνς στην έδρα της Μπαλιμένα.

*Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά.

*Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο μια εκ των Μπάλζαν ή Ντομζάλε.

Μάλμε – Μπαλιμένα στην Tipbet
Tipbet λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΜΑΛΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ (Σουηδία, 85)

Η μεγαλύτερη ομάδα της Σουηδίας είναι η Μάλμε, η οποία έχει στην κατοχή της 20 πρωταθλήματα, 14 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δίνει ανελλιπώς το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (από το 2012 κι έπειτα), πέρσι ως πρωταθλήτρια έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέκλεισε κατά σειρά τις Ντρίτα, Κλουζ, για να αποκλειστεί στον 3ο προκριαμτικό από τη Βίντι. Υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα, εκεί ξεπέρασε στα πλέι οφ το εμπόδιο της Μίντιλαντ, μπήκε σε όμιλο, τον πέρασε με επιτυχία (2η με ρεκόρ 2-3-1), για να γνωρίσει στους «32» τον αποκλεισμό από την Τσέλσι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η Άλσβενσκαν και μετά το πέρας 15 αγωνιστικών η Μάλμε ανταποκρίνεται ιδανικά και φιγουράρει στην κορυφή με 34 πόντους, στο +6 από τις δύο ομάδες της Στοκχόλμης (Τζουργκάρντεν, ΑΪΚ), που την καταδιώκουν. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Έρεμπρο εντός έδρας. Στο τιμόνι της ομάδας συνεχίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Γερμανός Ούβε Ρέσλερ, το ρόστερ της απαρτίζεται από πολλούς γηγενείς (κανένας εξ αυτών διεθνής), ενώ υπάρχουν επίσης και αρκετοί ξένοι.

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 4-2 από τη Λίνγκμπι.

Μάλμε Στατιστικά

*G/G τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια. (δες το στη Tipbet).

*Μετράει μια ήττα σε 15 αγωνιστικές στο σουηδικό πρωτάθλημα.

*Πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Banner

ΜΠΑΛΙΜΕΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βόρεια Ιρλανδία, 371)

Έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα, η Μπαλιμένα Γιουνάιτεντ ταξίδεψε με θετική ψυχολογία στον αγώνα ρεβάνς και χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, κατάφερε να πάρει το 0-0 από τη Ρούναβικ και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μετράει 91 χρόνια ζωής χωρίς να έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις. Δεν έχει φτάσει ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει έξι Κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ, που αποτελεί τον πιο πρόσφατο τίτλο της (2017). Πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στο -9 απ’ την πρωτοπόρο Λίνφιλντ, η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στα πλέι-οφ, όπου παρέμεινε δεύτερη και αρκετά μακριά απ’ την κορυφή.

Στον πάγκο κάθεται ο πολύπειρος Ντέιβιντ Τζέφρεϊ, πρώην τεχνικός της Λίνφιλντ για πολλά χρόνια, ο οποίος οδήγησε την προηγούμενη ομάδα του σε 31 τρόπαια απ’ το 1997 μέχρι το 2014! Δεν έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες η Μπαλιμένα, το 2017 υπέστη 2/2 ήττες απ’ την Οντ με συνολικό σκορ 0-5, η προηγούμενη διεθνής συμμετοχή της ήταν το 2004 στο Ιντερτότο, πρέπει να πάμε στο 1989 για να εντοπίσουμε τις πρότερες συμμετοχές της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ πρόκριση, μετράει 7/7 αποκλεισμούς. Βρίσκεται σε καθεστώς προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά στις 10 Αυγούστου.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Ρούναβικ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μπαλιμένα Στατιστικά

*N/G τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία στα 3/ 4 πρόσφατα παιχνίδια.