Η έννοια της αξίας

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα, οι αγορές είναι πάρα πολλές, πλέον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο επιλεκτικοί. Δεν παίζουμε σημεία, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν οι παίκτες τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επιλέγουμε αποδόσεις, κάτι που σημαίνει ότι αν σεβόμαστε τον εαυτό μας, οφείλουμε να έχουμε πλήρη επίγνωση των δεδομένων.

Σε αρκετές περιπτώσεις, θα υπάρξουν αυτοί οι οποίοι θα επιλέξουν να πάνε σε χαμηλές αποδόσεις. Είτε διότι εκτιμούν ότι υπάρχει αξία, είτε διότι έρχονται από μεγάλα χαμένα σερί και θέλουν να αλλάξουν την ψυχολογία τους. Είναι αυτό το νόημα του στοιχήματος; Όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα που προσφέρεται σε τόσο χαμηλή απόδοση, όπως το 1.20 ή το 1.30, είναι το φαβορί για να κερδίσει. Αλλά η επιλογή της δεν εμπεριέχει αξία. Όλη η λογική του στοιχήματος άλλωστε, είναι παντελώς διαφορετική.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, αυτό που έχει σημασία στην στοιχηματική λογική είναι αν θεωρούμε ότι η αξία της απόδοσης είναι αυτή που πρέπει. Συνεπώς, δεν μπορούμε να λέμε ότι δε μας ενδιαφέρουν οι αποδόσεις. Με την ίδια λογική που δε λέμε ότι δε μας ενδιαφέρουν οι τιμές των προϊόντων σε καταστήματα. Η τιμή στην οποία προσφέρεται μια απόδοση είναι η τιμή με την οποία “αγοράζουμε” μια πιθανότητα.

Για παράδειγμα, μπορεί να θεωρούμε ότι η Λάρισα θα κερδίσει εντός έδρας τον Παναιτωλικό και να έχουμε καταλήξει στον άσσο, όμως οφείλουμε να εξετάσουμε την απόδοση. Αν ο άσσος προσφέρεται στο 1.70, τότε η λογική λέει ότι δεν πρέπει να τον επιλέξουμε, καθότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα της αναμέτρησης.