* Πρώτος γύρος για το Κύπελλο Γερμανίας. Οι αναμετρήσεις είναι μονές. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

ΜΟΝΑΧΟ 1860 (Γ΄)

Άλλη μια ιστορική ομάδα της χώρας, που αγωνίζεται πλέον στην Γ΄ κατηγορία και μετρά μόλις 4 βαθμούς στον όμιλο της, μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα 1 νίκη, ισοπαλία και 2 ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή από την Ίρτινγκεν και μάλιστα εντός έδρας με σκορ 1-0. Πέρυσι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του κυπέλλου, χάνοντας εντός από την Ίνγκολσταντ με 2-1. Άλλη μια ομάδα που περιμένει πολύ κόσμο στο γήπεδο, αφού είναι άλλο το πρεστίζ της συμμετοχής στο κύπελλο. Ο κόουτς Μπιρόφκα δεν υπολογίζει στον αμυντικό Μπέρτσελ και στον πλάγιο μπακ Μαουερσμπέργκερ που είναι τιμωρημένος από πέρυσι.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από την Ίρτινγκεν, στο πλαίσιο της4ης αγωνιστικής της Γ΄ κατηγορίας.

Το Μόναχο 1860 – Χολστάιν Κίελ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ (Β΄)

Με μια νίκη και μια ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Τσβάιτε Λίγκα η Χολστάιν Κίελ που πέρυσι πάλεψε για την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε στα μπαράζ με τη Βόλφσμπουργκ. Αφού κέρδισε το Αμβούργο στην πρεμιέρα της, παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Χάιντενχαϊμ την προηγούμενη εβδομάδα. Πέρυσι αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από τη Μάιντς στην παράταση κι ενώ πιο πριν είχε αποκλείσει την Μπραουνσβάιγκ. Ο κόουτς Βάλτερ δεν αποκλείεται να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς του παίκτες και παράλληλα την ευκαιρία σε αναπληρωματικούς να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Μόνο μακροχρόνια τα προβλήματα απουσιών.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 επί της Χάιντενχαϊμ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Τσβάιτε Λίγκα.

Γιώργος Μάντζιος