ΝΤΕΡΙ

Τραγικά είναι τα γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην «οικογένεια» της Ντέρι, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Μπράιαν ΜακΜπράιντ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τη Δευτέρα (20/03). Άπαντες έμειναν άναυδοι στο άκουσμα αυτού του γεγονότος, έτσι και η ομάδα απουσίασε από την ενεργό δράση έκτοτε, ώστε παίκτες και προπονητικό τιμ να ξεπεράσουν το σοκ. Νέος αρχηγός είναι πλέον ο κίπερ, Ντόχερτι, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε: «Δεν ξέρω τι να κάνω ή πώς να νιώσω. Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να σταθώ το ίδιο ικανός αρχηγός όπως ήταν ο Μπράιαν». Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ντέρι μετράει το απόλυτο 4/4 μέχρι στιγμής, βρίσκεται στη 2η θέση με 12 βαθμούς όντας στο -6 από την κορυφή με δυο παιχνίδια λιγότερα και καλείται να επανέλθει στα φυσιολογικά της ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι του τίτλου. Κόντρα στην Μπρέι άπαντες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος, αρχικώς για να διατηρήσουν την ομάδα σε τροχιά τίτλου και αφετέρου για να αφιερώσουν τη νίκη στον αδικοχαμένο αρχηγό τους.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στην Ντροχέντα.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιρλανδίας (Κλικ Εδώ)

ΜΠΡΕΪ

Θύμα έκπληξης έπεσε την περασμένη εβδομάδα η Μπρέι, η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Λίμερικ. Το σύνολο του Κένι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και επιβεβαίωσε για ακόμη μια αγωνιστική πως είναι ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο. Μέχρι στιγμής μετράει τρεις νίκες και τρεις ήττες, βρίσκεται στην 5η θέση με εννιά βαθμούς όντας στο -3 από Ντάνταλκ και Ντέρι και στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην τελευταία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να μην υποχωρήσει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ωστόσο οι ίδιοι οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπρέι διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 13 τέρματα ενεργητικό.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Λίμερικ.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα επτά από τα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)