Η βραδιά του Σπόραρ και του Τσέριν
Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε χτες, αλλά η Εθνική μας ομάδα, θα επιστρέψει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, μετά από μια δεκαετία και τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες σε Παγκόσμια Κύπελλα και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα!
Δεν υπάρχει περίπτωση, μετά την εμφάνιση που είδα κόντρα στην Ιρλανδία, να μην πάρουμε την πρόκριση για τη Γερμανία, οπότε αρχίστε από τώρα την έρευνα για ξενοδοχεία και εισιτήρια. Ακόμη κι αν δεν έρθει μέσω των προκριματικών της διοργάνωσης, θα έρθει μέσω των πλέι-οφ του Nations League.
Τόσο μεστή και πειστική ήταν, η αγωνιστική εικόνα που έβγαλαν οι διεθνείς μας, που λογικά, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με αντιπάλους, όπως η Γεωργία, το Καζακστάν και το Λουξεμβούργο. Όσο για το ματς της Δευτέρας με την Ολλανδία, αυτομάτως η ελληνική ομάδα ανέβασε και τις πιθανότητες της στα προγνωστικά στοιχήματος για θετικό αποτέλεσμα.
Για τα σημερινά προγνωστικά, θα πάμε σε δύο παιχνίδια που αφορούν πρωτοπόρους και παρουσιάζονται αμφίρροπα από τους μπουκμέικερς, αυτά μεταξύ Ουγγαρίας – Σερβίας και Σλοβενίας – Φινλανδίας. Για τη Σλοβενία ειδικά, των Σπόραρ και Τσέριν, το ματς είναι μισή πρόκριση αν νικήσει και είναι ευκαιρία να πάει σε τελική φάση μετά από χρόνια. Αξιόλογες αποδόσεις πάντως, στο 1.60 και δώστε βάση, έχουν οι νίκες της Ουκρανίας με τα Σκόπια και της Βουλγαρίας με τη Λιθουανία.
Ουγγαρία – Σερβία
Δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση οι δύο ομάδες, οι οποίες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου, αλλά όσο υπάρχει η παρουσία του Μαυροβουνίου, 2 βαθμούς πιο πίσω, υπάρχει και κίνητρο για βαθμούς ασφαλείας. Ειδικά για την Σερβία, η οποία έχει παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω από τους Ούγγρους κι έχει ήδη απωλέσει 5 βαθμούς, στην ισοπαλία 1-1 στη Βουλγαρία, αλλά και στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία.
Σε αυτό το ματς, ήταν μάλιστα και πλήρης, με Τάντιτς, Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς μπροστά και παρότι προηγήθηκε, δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε με τη χαρά. Και σήμερα, είναι με όλα τα αστέρια της και θέλει και ρεβάνς, αλλά δεν θα είναι εύκολο, μακριά από το γήπεδο της και κόντρα σε μια ουγγρική άμυνα, η οποία έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ ως τώρα στον όμιλο! Πιο πολύ για ισοπαλία μου λέει κι αυτό δείχνουν και τα προγνωστικά, τα οποία είναι μοιρασμένα και με υψηλές αποδόσεις.
Σλοβενία – Φινλανδία
Καυτός όμιλος με τέσσερις ομάδες να συνορεύουν σε απόσταση ενός βαθμού και με την πρωτοπόρο Σλοβενία, να έχει σκοράρει 8 γκολ στα δύο τελευταία της παιχνίδια, με Βόρειο Ιρλανδία και Σαν Μαρίνο. Οι Φινλανδοί έτρεχαν ένα καλό σερί με 4 νίκες, αλλά στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Δανία, έχασαν εντός έδρας με 1-0 και βρέθηκαν από κάτω.
Έχοντας την εμπειρία της συμμετοχής τους στο EURO του κορωνοϊού, αλλά και καβάτζα, τα πλέι-οφ του Nations League (όπως κι η Ελλάδα δηλαδή), σαφώς κι έχουν πάει με καλή ψυχολογία, αλλά και για τους Σλοβένους, διακυβεύονται πολλά, αφού έχουν να παίξουν σε μεγάλη διοργάνωση από το 2010! Νομίζω ότι η έδρα θα παίξει το ρόλο της και σημειωτέον, οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στη χώρα τους σε έξι σερί ματς, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Έχουν την καλύτερη επίθεση, οι Φινλανδοί από την πλευρά τους, έχουν την καλύτερη άμυνα και πάμε για θρίλερ, με την παρουσία μάλιστα κάτω από τα γκολπόστ, δύο κορυφαίων γκολκίπερ, του Όμπλακ και του Χραντέτσκι.
Προγνωστικά Στοιχήματος
👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις κάθε μέρα στους Betarades:
⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τέννις
✅ Προγνωστικά Value Bets
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων
🥇 Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ