Στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Το διαδικτυακό (online) στοίχημα κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία, η συντριπτική πλειοψηφία στην Ευρώπη παίζει στοίχημα στο ίντερνετ, με τις πλατφόρμες να αναβαθμίζουν διαρκώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε έναν ευγενή ανταγωνισμό που βγάζει οφελημένους τους πελάτες – παίκτες στοιχήματος.

Οι Στοιχηματικές Εταιρίες στην Κύπρο

 

Οι καλύτερες στοιχηματικές στην Κύπρο

Οι Στοιχηματικές Εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη “Μεγαλόνησο” είναι εννέα (9). Όλες τους ελέγχονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και συμμορφώνονται με τις διατάξεις του “Περί Στοιχήματος Νόμος του 2012”. Η ρυθμιστική αρχή για τη στοιχηματική αγορά της Κύπρου λειτουργεί επίσημα από το Νοέμβριο του 2016 και ο ορισμός των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών πραγματοποιήθηκε με βάση τον παραπάνω νόμο, ο οποίος από το 2012 ως το 2016 παρέμενε ανενεργός.

Οι Stoiximan, Bet365 και Betnonalfa απέκτησαν προσωρινή άδεια στην αρχή και τη μόνιμη στη συνέχεια, με τις Winmasters, Parimatch, Fonbet, Meridianbet, Megabet και Ubet να ακολουθούν και να συμπληρώνουν το στοιχηματικό “παζλ” στη χώρα. Υπήρξαν στοιχηματικές που δεν απέκτησαν την μόνιμη άδεια, αφού δεν αιτήθηκαν αυτή της Κλάσης Β.

Ο ανταγωνισμός και η ευγενής άμιλλα ανάμεσα στις στοιχηματικές που προσπαθούν να προσελκύσουν νέα μέλη και να διατηρήσουν τα ήδη υπάρχοντα, οφελεί ξεκάθαρα τους παίκτες. Οι εταιρίες βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, τις προσφορές τους, τις συναλλαγές τους και την επικοινωνία τους σε μία διαρκή ευγενή “μάχη” για την κορυφή στις προτιμήσεις των παικτών. Έτσι οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και οι παίκτες έχουν πληθώρα επιλογών και το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο, αφού οι βελτιώσεις δεν σταματούν. O Stoiximan, η κορυφαία ελληνική στοιχηματική, δραστηριοποιείται φυσικά στην Κύπρο και προσφέρει τις βραβευμένες υπηρεσίες του για παιχνίδι σε desktop και mobile μορφη. Σε πολύ υψηλό επίπεδο παγκοσμίως κινείται φυσικά και η γνωστή σε όλους μας Bet365, που έχει κερδίσει την εκτίμηση των παικτών για το εξαιρετικό live betting που προσφέρει  και όχι μόνο.  Επίσης, στην Κύπρο δραστηριοποιείται η ανερχόμενη δύναμη του χώρου ονόματι Winmasters, που κάνει διαρκώς βήματα προόδου σε όλους τους τομείς και ξεχωρίζει για τις προσφορές και  τα προγράμματα ανταμοιβής που προσφέρει στους χρήστες της.  Εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες προσφέρουν οι άγνωστες στο ελληνικό κοινό Parimatch και Fonbet, που έχουν τις ρίζες τους στη ρώσικη αγορά. Αμφότερες δεν δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, αλλά αυτό λογικά θα αλλάξει στο εγγύς μέλλον. Η Parimatch φημίζεται για την αγάπη της προς το ΜΜΑ και είναι επίσημη χορηγός πολλών αθλητών του UFC, όπως του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Επιπλέον, στην Κύπρο δραστηριοποιείται η Meridianbet, η οποία έπαυσε πρόσφατα τις λειτουργίες της στην ελληνική αγορά.

Πως να βρειτε την καλύτερη online στοιχηματική;

Οι περισσότερες παίκτες στοιχήματος ασκούν το “σπορ” για καθαρά ψυχαγωγικούς λόγους και αναζητούν ένα περιβάλλον ευχάριστο, εύχρηστο και ανταποδοτικό. Η επιλογή της στοιχηματικής εταιρίας για κάθε παίκτη χρειάζεται έρευνα. Πριν κάνει την εγγραφή του θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά το τι προσφέρει και τι δεν προσφέρει κάθε εταιρία. Και φυσικά να προσέξει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις που θέτει κάθε στοιχηματική για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων στη συνέχεια.  Ένας νέος χρήστης θα πρέπει να αναζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή και φυσικά αυτή που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Οι παίκτες βασικά ψάχνουν μία εταιρία με ανταγωνιστικές αποδόσεις, ποικιλία αθλημάτων, γεγονότων και αγορών. Μία στοιχηματική ουσιαστικά που προσφέρει μία πλούσια στοιχηματική εμπειρία με πολλές επιλογές. Μία live πλατφόρμα που θα του δίνει εξίσου ελκυστικές επιλογές για ποντάρισμα, live streaming για να σχηματίζει ο ίδιος τη δική του άποψη για την εξέλιξη του εκάστοτε αγώνα και φυσικά την επιλογή του cash out είναι πλέον ένα πολύ διαδεδομένο εργαλείο στα χέρια των παικτών. Ο παίκτης θα πρέπει επίσης να αναζητά προσφορές και ανταποδοτικά προγράμματα, για παρολί, μονά απόδεκτά, χαμηλή ή μηδενική γκανιότα σε επιλεγμένα παιχνίδια και άλλα παρόμοια προγράμματα. Επίσης, σημαντικό είναι η εταιρία που θα επιλέξει να φροντίζει τα μέλη της με loyalty δώρα, ασφαλείς, γρήγορες και αξιόπιστες συναλλαγές και τέλος ένα καταρτισμένο και πρόθυμο τμήμα εξυπηρέτησης, με το οποίο θα μπορεί να επικοινωνήσει τις απορίες και τα προβλήματά του ο πελάτης.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι παίκτες στοιχήματος επιλέγουν να ποντάρουν μέσα από το κινητό τους και το ποσοστό που το πράττει θα αυξάνεται διαρκώς τα επόμενα χρόνια. Επομένως, η εταιρία που θα επιλέξει θα πρέπει να διαθέτει και μία προσεγμένη και λειτουργική mobile έκδοση με εφαρμογή (app) για κινητά και tablet για παιχνίδι… στο πόδι. Εφαρμογή συμβατή με τις σύγχρονες συσκευές που έχουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας.

Οι επισκέπτες του Betarades.gr έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν πλήρως για τις παραπάνω Στοιχηματικές Εταιρίες μέσα από τα αναλυτικά reviews της συντακτικής ομάδας και να αποφασίσουν ποιά καλύπτει τις ανάγκες τους πριν κάνουν την εγγραφή τους.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.