Στοιχηματικές με Live Streaming*

Τη σημερινή εποχή, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν μπορούν να επαναπαυτούν στο στενό στοιχηματικό πλαίσιο καθώς οι απαιτήσεις του κοινού αυξάνονται συνεχώς. Λόγω και της εξέλιξης τεχνολογίας, οι πάροχοι είναι σε θέση να προσφέρουν πολύ σημαντικές υπηρεσίες στους πελάτες τους. Μία από αυτές, είναι και το live streaming*.

Η παροχή αυτή, έχει διττή λειτουργία. Αφενός, με τον τρόπο αυτό, ο παίκτης έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα του αγώνα, μπορεί να σχηματίσει την άποψή του και να αποφασίσει ποια στοιχηματική αγορά θα επιλέξει παρακολουθώντας το γεγονός. Αφετέρου, πρόκειται για έναν τρόπο διασκέδασης, αφού το μέλος της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να δει την αναμέτρηση που επιθυμεί και να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Να σημειωθεί, ότι το live streamin*g που προσφέρουν οι στοιχηματικές είναι αρίστης ποιότητας, χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Επιπλέον, η υπηρεσία είναι καθ’ όλα νόμιμη, αφού οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν πληρώσει για την απόκτηση των δικαιωμάτων των παιχνιδιών που μεταδίδουν.

Στον παραπάνω πίνακα, θα δείτε όλες τις Στοιχηματικές Εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και διαθέτουν την υπηρεσία live streaming*. Όπως παρατηρείτε, υπάρχει η αξιολόγηση των ιστοσελίδων σε διαφόρους τομείς του στοιχήματος. Τέτοιοι είναι για παράδειγμα το ύψος των αποδόσεων, το πλήθος των ειδικών στοιχημάτων, η ταχύτητα στις πληρωμές και άλλα χαρακτηριστικά.

Επομένως, αν ψάχνετε live streaming* για την Premier League, την Bundesliga, τη Serie A και κάθε άλλη μεγάλη ή μικρή διοργάνωση, δεν έχετε παρά να εντοπίσετε τη στοιχηματικήπου σας το προσφέρει. Αξίζει να αναφερθεί ότι το live streaming* των στοιχηματικών εταιριών δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα υπόλοιπα δημοφιλή αθλήματα όπως το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ κλπ.

Για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ζωντανά, απαιτείται συνήθως να έχετε ένα ελάχιστο ποσό στον λογαριασμό σας, το οποίο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μπορεί ακόμη και να μην ξεπερνά τα 0.10€. Όπως προαναφέρθηκε, οι στοιχηματικές που προσφέρουν την υπηρεσία του live streaming* στην χώρα μας, και πάντα αναφερόμαστε φυσικά σε όσες έχουν αποκτήσει νόμιμη άδεια λειτουργίας, είναι αρκετές. Ο Stoiximan, για παράδειγμα, έχει ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα, με καθημερινές μεταδόσεις σε πληθώρα αθλημάτων. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Betshop, με συνεχή ροή αναμετρήσεων από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως και για την Goalbet, ενώ πολλές επιλογές υπάρχουν και στην Novibet, με τα σπουδαιότερα από τα παιχνίδια της ημέρας να έρχονται απευθείας στην οθόνη σας. Κάποιοι ακόμη πάροχοι που προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι η Sportingbet και η Vistabet.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Προσφορές από τις Στοιχηματικές Εταιρίες
 • EURO: Οι προτάσεις της ημέρας σε MAX αποδόσεις by Winmasters!
  Αριστείδης Χατζηγεωργίου
  14 Ιούλ 2024
 • Και στον τελικό του Euro 2024, απόδοση στο MAX μόνο στη winmasters! Γιατί η απόδοση μετράει!
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024
 • bwin – Euro με μοναδικά έπαθλα* (14/07)!
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024
 • Vistabet – Build A Bet* στο Euro (14/07)!
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024
 • Novibet: Ο μεγάλος τελικός του Euro με ενισχυμένες αποδόσεις!
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024
 • Novibet: Ο τελικός του Copa America με ενισχυμένες αποδόσεις!
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024
 • Τελικοί Euro & Copa America με Master και Mission στη Stoiximan!
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024
 • Ισπανία-Αγγλία: Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* και μοναδική προσφορά* στον μεγάλο τελικό του EURO 2024
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024
 • Αργεντινή-Κολομβία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (14/7)
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024
 • Ισπανία-Αγγλία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (14/7)
  Κάτια Μοσχίδου
  14 Ιούλ 2024