Η Pari Match Ltd ιδρύθηκε το 1994 στο Κίεβο της Ουκρανίας και θεωρείται μια από τις έμπειρες ιστοσελίδες του χώρου, καθώς έχει συμπληρώσει σχεδόν 30 χρόνια ζωής. Αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες ουκρανικές στοιχηματικές μέχρι το 2009, όταν και η νομοθεσία στη χώρα άλλαξε και απαγόρευσε τη λειτουργία όλων των bookmakers.

Έχει ολοκληρώσει τις δραστηριότητές της στην Ουκρανία και πλέον τις εστιάζει σε άλλες χώρες. Λειτουργεί υπό την αιγίδα της Pari-Tech (CY) Limited κι ελέγχεται από την αρμόδια αρχή της Κύπρου. Επίσης, είναι αδειοδοτημένη και στο Κουρακάο, ενώ πλέον δραστηριοποιείται και είναι πολύ δημοφιλής σε άλλες χώρες, όπως είναι η Ρωσία, η Λευκορωσία, η Γεωργία, το Καζακστάν και η Μολδαβία. Διατηρεί επίγειες στοιχηματικές και ατζέντηδες στις συγκεκριμένες χώρες, αλλά από το 2000 είναι μία από τις πλέον ανταγωνιστικές στο διαδικτυακό στοίχημα.
Η Parimatch Cy είναι ευρέως γνωστή στην αγορά της Κύπρου, καθώς αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ομάδας του ΑΕΛ αλλά και του Άρη Λεμεσού. Όπως και των Τσέλσι, Γιουβέντους, Λέστερ και Έβερτον. Η Parimatch δεν διαθέτει άδεια για τις χώρες του Ισραήλ, της Τουρκίας, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Χρήστες από όλες τις υπόλοιπες χώρες είναι ευπρόσδεκτοι να ανοίξουν το λογαριασμό τους, αρκεί να συμφωνούν με το υπεύθυνο παιχνίδι και να υπακούουν στις νομοθεσίες της εκάστοτε χώρας.

Μας αρέσει στην Pari Match

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά της, είναι το πλήθος των αθλημάτων που είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό, όπως επίσης και οι πολλές αγορές που προσφέρει σε αυτά. Τα αθλήματα που μπορούν οι χρήστες να βρουν στην ιστοσελίδα της είναι τα εξής: Ποδόσφαιρο, Τένις, Μπάσκετ, Χόκεϊ επί πάγου, Μηχανοκίνητα, UFC, πυγμαχία και άλλες πολλές πολεμικές τέχνες, Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, Μπέιζμπολ, Χάντμπολ, Κρίκετ, Πινγκ Πονγκ, Ράγκμπι, eSports και φυσικά μακροχρόνιες αγορές. Οι ανταγωνιστικές αποδόσεις της την έχουν καθιερώσει στις προτιμήσεις των παικτών, όπως επίσης και τα γενναιόδωρα προγράμματα επιβράβευσης που διαθέτει.

H ταχύτητα και η εγγύτητα στις συναλλαγές είναι μερικά ακόμη “όπλα” της, ενώ οι πολλοί τρόποι κατάθεσης/ανάληψης “λύνουν” τα χέρια των παικτών. Παράλληλα, διαθέτει χρήσιμα “εργαλεία” όπως είναι το Live Streaming, το 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης και το πλούσιο Live Betting.

Τέλος, η εύκολη πλοήγηση στην πλατφόρμα της ενδείκνυται ακόμη και για τους αρχάριους του είδους, γεγονός που προσθέτει πόντους στη “φαρέτρα” της. Στο πλήθος των επιλογών που προσφέρει η συγκεκριμένη στοιχηματική ανήκουν και τα virtual sports, για τα οποία διαθέτει ευρεία γκάμα αγορών.

Φυσικά όλες οι υπηρεσίες της Parimatch είναι διαθέσιμες και σε mobile έκδοση, για όσους επιθυμούν να ζήσουν τη στοιχηματική τους εμπειρία εκτός σπιτιού. Η πλοήγηση στο μενού για τα κινητά είναι ιδιαιτέρως εύχρηστο και λειτουργεί σε άριστες ταχύτητες, κάτι που αποτελεί βασικό κριτήριο για το mobile betting. Η εφαρμογή της είναι συμβατή με συσκευές (κινητά και tablets) που χρησιμοποιούν τα διαδεδομένα λογισμικά iOS και Android.

Συναλλαγές στην Parimatch

Παρατηρώντας το μεγάλο αριθμό επιλογών που έχουν οι παίκτες για τις συναλλαγές τους με την Parimatch, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως η συγκεκριμένη στοιχηματική έχει προσπαθήσει να γίνει εύκολα προσβάσιμη. Υποστηρίζει συναλλαγές με πολλές διαφορετικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, πληρωμές μέσω κινητών. Συγκεκριμένα στην Parimatch οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις συναλλαγές τους Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Βlueberry και τραπεζική μεταφορά. Ένας κατάλογος με επιλογές που δεν διαθέτουν οι περισσότερες από τις άλλες στοιχηματικές, με μοναδική σημαντική απουσία αυτή της PayPal.
Αντιθέτως το χρονικό διάστημα που χρειάζεται η στοιχηματική για να ανταμείψει τους παίκτες κυμαίνεται σε πολύ λογικά πλαίσια, καθώς φροντίζει να μην υπάρχουν ατασθαλίες. Συγκεκριμένα η ανάληψη με ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι άμεση, ενώ για χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες και τραπεζικά εμβάσματα η διάρκεια κυμαίνεται από 1 εώς 5 εργάσιμες μέρες. Ελέγχει τη δραστηριότητα των στοιχημάτων και τιμωρεί ή περιορίζει τους παραβάτες. Με αυτό τον τρόπο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών σε πολλές διαφορετικές χώρες και διαθέτει ένα ευυπόληπτο brand name, όπου δραστηριοποιείται.

Αναφορικά με τα όρια στις καταθέσεις και τις αναλήψεις, η Parimatch έχει ως κατώτατο όριο κατάθεσης το 1€ και ως κατώτατο όριο ανάληψης τα 10€. Πολύ προσιτές τιμές, που δύσκολα θα βρεις κανείς σε άλλες στοιχηματικές.

Live betting στην Parimatch

To Live στοίχημα στην Parimatch CY αποτελεί μία εξαιρετική εμπειρία, καθώς ο αριθμός των προσφερόμενων γεγονότων για ζωντανό ποντάρισμα είναι αρκετά υψηλός και οι αποδόσεις σε αυτά είναι πάνω από το μέσο όρο, που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο. Προσφέρει πολλά και διαφορετικά αθλήματα live και υψηλό αριθμό αγορών σε αυτά. Παρατηρεί κανείς πως υπάρχει πληθώρα live επιλογών για e-sports, πολύ περισσότερες από άλλες γνωστές στοιχηματικές.

Σαν στοιχηματική που σέβεται τους παίκτες προσφέρει την υπηρεσία Live Streaming για αρκετά αθλητικά γεγονότα επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν δική τους άποψη για την εξέλιξη των αγώνων και να ποντάρουν αναλόγως. Αυτό που δεν λείπει από την ιστοσελίδα, είναι η υπηρεσία Cash Out*, η οποία έχει γίνει πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των παικτών, καθώς έτσι μπορούν να ελέγχουν καλύτερα την πορεία των δελτίων τους προς το ταμείο ή… τον κουβά. Προσφέρεται είτε ολικό είτε μερικό.

Εξυπηρέτηση Πελατών

H Pari-Tech (CY) Limited, όπως είναι η επίσημη ονομασία της, εδρεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην οδό Λάρνακος 22. Διαθέτει ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που είναι στη διάθεση των παικτών κάθε μέρα, 24/7. Οι τρόποι επικοινωνίας με τους εκπροσώπους της ιστοσελίδας είναι το email: support@parimatch.com.cy, το τηλέφωνο +357 22 007 248, ενώ είναι διαθέσιμο και το πιο άμεσο live chat, όπου οι υπάλληλοι είναι πάντα πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία. Μάλιστα μέσω του live chat η Parimatch ανταμείβει τους χρήστες της με τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές*. Επιπλέον, διαθέτει υπηρεσία Call Back αλλά και Viber.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις