*3η αγωνιστική του 2ου ομίλου

*Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Κάθε ομάδα θα παίξει εντός – εκτός έδρας με τις υπόλοιπες τρεις. Η πρώτη κάθε ομίλου περνάει στους “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η δεύτερη κάθε ομίλου περνάει στη φάση των πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα για την πρόκριση στους “16”.

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν και πέρυσι στον ίδιο θεσμό, φέρνοντας δύο ισοπαλίες.

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε μεγάλο υψόμετρο.

ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ (Περού)

Προηγούμενο ματς: Η Σιενσιάνο έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Καγιαμάρκα, αν και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Καμάτσο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δέχθηκε δεύτερο τέρμα από τον Αρόγιο στο 65’, μείωσε με πέναλτι του Χόννμπεργκ στο 69’ και παρόλο που έμεινε με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις του αγώνα, ισοφάρισε πάλι με πέναλτι του Χόνμπεργκ στο 98’.

H Σιενσιάνο έφερε άλλη μία ισοπαλία, με 2-2 εκτός έδρας απέναντι στην Καγιαμάρκα, τέταρτη ισοπαλία στους 15 αγώνες που έχει δώσει συνολικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Βέβαια έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες, ξεκουράζοντας τους βασικούς.

Σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει και οκτώ νίκες, αν και δεν κέρδισε κάποιο από τα δύο τελευταία παιχνίδια της, μία εκ των οποίων ήταν στον όμιλο για τον οποίο αγωνίζεται και σήμερα, εκεί που παραμένει αήττητη μάλιστα.

Γενικότερα έχει μόνο τρεις ήττες, αλλά καμία στο γήπεδό της, εκεί που έχει έξι νίκες στα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει, με πέντε σερί στα πιο πρόσφατα.

Στατιστικά

*11/15 G/G στα φετινά παιχνίδια της.

*3/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🪐 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ➡️ NOVISTAR
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ (Βραζιλία)

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Μινέιρο έχασε 0-4 εντός έδρας από την Φλαμένγκο, δεχόμενη τέσσερα γκολ από τους Πέδρο (8’, 84’), Πλάτα (31’), Ντ’ Αρασκαέτα (45’+).

H Ατλέτικο Μινέιρο έχασε 0-4 εντός έδρας από την Φλαμένγκο, τέταρτη ήττα στους έξι τελευταίους αγώνες, όπου έχει και δύο νίκες σε αυτό το διάστημα, με μία ήττα και μία νίκη, για τον θεσμό στον οποίο αγωνίζεται σήμερα.

Για τον οποίο δεν δείχνει και μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου πώς όλοι οι βασικοί έμειναν πίσω για να ξεκουραστούν, όπως και ο Χουλκ που διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην Φλουμινένσε.

Πριν από αυτά τα αποτελέσματα είχε δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ έχει εφτά ήττες στους 13 τελευταίους αγώνες, έχοντας κερδίσει τους άλλους έξι!

Πάντως σε 27 συνολικά παιχνίδια το 2026 έχει εννιά νίκες με εννιά ήττες και εννιά ισοπαλίες στο συγκεκριμένο διάστημα, αν και μόνο οι δύο εξ αυτών των ισοπαλιών είναι στο εθνικό πρωτάθλημα.

Ειδικά μακριά από την έδρα της έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, όταν στο γήπεδό της παραμένει έχει έξι νίκες και έξι ισοπαλίες, με την τελευταία ήττα.

Στο βαθμολογικό πίνακα του εθνικού πρωταθλήματος υποχώρησε στην 15η θέση του, ισόβαθμη με ομάδα που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού.

Στατιστικά

*6/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Σιενσιάνο – Ατλέτικο Μινέιρο στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ