Πτωτικά η Σκωτία, στα φιλικά ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ, τα παιχνίδια στο κουπόνι της Τετάρτης (16/11) είναι λιγοστά. Κυριαρχούν τα φιλικά των εθνικών ομάδων, κάτι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος στις αναμετρήσεις της ημέρας, αλλά και ποιες είναι οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στο φιλικό παιχνίδι Τουρκία – Σκωτία, σημαντική πτώση παρατηρείται στη νίκη των Σκωτσέζων, με το διπλό από το 4.00 να έχει υποχωρήσει στο 3.40.

Στη Β’ Ολλανδίας πτωτικά κινείται το διπλό στην αναμέτρηση Ντεν Χάαγκ – Ρόντα και από το 2.50, το βρίσκουμε πλέον σε απόδοση 2.25.

Στην Κολομβία και τον αγώνα Τζούνιορ – Ιντεπεντιέντε, πέφτει το διπλό, το οποίο παιζόταν σε απόδοση 5.40, ενώ αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 4.70.

Στο ανταλλακτήριο η αναμέτρηση με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι η Σαουηδική Αραβία – Κροατία. 56.401€ έχουν παιχθεί, με το 55% περίπου να πηγαίνει στους Κροάτες και το 17% στη Σαουηδική Αραβία.

Ακολουθεί ο αγώνας ΗΑΕ – Αργεντινή με τζίρο 32.451€. Φαβορί οι Αργεντίνοι, δεν προξενεί εντύπωση ότι το 87.80% του συνολικού ποσού έχει τοποθετηθεί στη νίκη τους.