* 20η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, Over 3.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους.

* Αήττητη η Πόγκον στα 5 τελευταία μεταξύ τους (3-2-0).

* Στον 1ο γύρο (02/08): Νιετσιέτζα – Πόγκον 1-1

ΠΟΓΚΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Μότορ. Με Τζούμπακ (3’) & Εντιαγέ (27’) προηγήθηκε 2-0 η Μότορ και ο Ούλβεσταντ (36’) μείωσε για την Πόγκον.

Με το αριστερό έκαναν ποδαρικό στο 2026 οι “λιμενικοί”, την περασμένη Κυριακή λύγισαν στο Λούμπλιν και διατηρήθηκαν οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Σε πολικές θερμοκρασίες και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο διεξήχθη το κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά οι δύο ομάδες είχαν όρεξη και δημιουργήθηκαν αρκετές στιγμές εκατέρωθεν (2.04 – 1.81 xGoals).

Δυναμικό το μπάσιμο των γηπεδούχων, αιφνιδίασαν για το 1-0, απείλησαν ξανά από την αριστερή πλευρά κι αφού η Πογκόν ξόδεψε την πρώτη καλή στιγμή της, χτυπήθηκε κάθετα στο transition για το 2-0.

Άμεση η απάντηση της (2-1) με αρκετή δόση τύχης στο τελείωμα, τύχη που είχε και στις τρεις σημαντικές στιγμές των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Μοιραίος ο αρχηγός Γκροζίτσκι με χαμένο πέναλτι στο 69’.

“Η πίεση είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε πού βρισκόμαστε στον βαθμολογικό πίνακα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε όσους βαθμούς θα θέλαμε.” δήλωσε ο κόουτς Τόμασμπεργκ.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας.

🎁 1.200 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στην Bwin!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Κρακόβια. Ο Σανς πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 54ο λεπτό.

Δεν μεταφέρθηκε το καλό μομέντουμ από τα φιλικά παιχνίδια του Ιανουαρίου στην πρεμιέρα του 2026, οι “ελέφαντες” γνώρισαν την 6η εντός έδρας ήττα της σεζόν και διατηρήθηκαν στον πάτο της Ekstraklasa.

Μπήκαν καλύτερα στο δευτεριάτικο ματς οι φιλοξενούμενοι, ξόδεψαν καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο (11’, 33’) και η Νιετσιέτζα πήγε στην ανάπαυλα δίχως να απειλήσει.

Μέσα από ποιοτική συνεργασία βγήκε η φάση του 0-1 για την Κρακόβια και στο τελευταίο ημίωρο η Νιετσιέτζα πήρε μέτρα στο γήπεδο. Πάτησε πολλές φορές περιοχή, αλλά καθαρές ευκαιρίες δεν έφτιαξε, με εξαίρεση το δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή ο νεοφερμένος Ντούρντοφ (φορ), στον πάγκο έμεινε ο Μάτισικ (στόπερ), αλλά θα χρειαστεί κι άλλη ενίσχυση το ρόστερ για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες επιβίωσης.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 6 τελευταία εκτός έδρας.

Πόγκον – Νιετσιέτζα στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ