Πέφτουν σημεία σε Βέλγιο και Σουηδία, ο τζίρος στην Πρέμιερ Λιγκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο το μενού στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (05/11), με παιχνίδια για πρωταθλήματα όπως αυτό της Πρέμιερ Λιγκ, της Σέριε Α και της Μπουντεσλίγκα. Πάμε να δούμε τα ματς με τον πιο μεγάλο τζίρο σήμερα, καθώς και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πάμε στην Α’ Βελγίου και τον αγώνα Σεράινγκ – Σιντ Τράιντεν για αρχή. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί στο ματς, αφού είχε ανοίξει στο 2.30 και πλέον έχει κατέβει στο 1.85.

Προχωράμε στη Β’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Λαντσκρόνα – Ούτσικτενς. Πέφτει ο άσος εδώ, αφού ξεκίνησε σε απόδοση 2.80 και εντοπίζεται πια στο 2.30.

Στη Β’ Τουρκίας πάμε τώρα και στο παιχνίδι Αλταϊσπόρ – Μπαντιρμασπορ. Σε αυτό η νίκη των φιλοξενούμενων εμφανίζει κάθοδο, καθώς η τιμή της ήταν στο 2.60 και αυτή την ώρα αγγίζει το 2.00.

Τζίροι Στοιχήματος

Ένα από τα ματς αργότερα μέσα στην ημέρα και που συγκεντρώνει μεγάλο τζίρο είναι το Έβερτον – Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει μαζέψει ως τώρα 121.710€ και το 37,82%% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Περνάμε στη Σέριε Α και το παιχνίδι Αταλάντα – Νάπολι. Έχουν στοιχηματιστεί σε αυτό μέχρι στιγμής 177.899€ και το 43,91% εξ αυτών έχουν κατεύθυνση το διπλό.

Άλλος ένας αγώνας με τζίρο σε υψηλά επίπεδα είναι το ματς Βέρντερ Βρέμης  – Σάλκε. Στα 60.196€ έχει φτάσει ως τώρα, με το 62% περίπου να έχει τοποθετηθεί στον άσο. 

Δείτε όλα τα ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:00