Πρώτος γύρος: Ιντεπεντιέντε – Ντελφίν 1-1

ΝΤΕΛΦΙΝ

Κόντρα κορυφής είναι η σημερινή στη Μάντα ανάμεσα στην Ντελφίν και την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε. Προπορεύονται στη βαθμολογία οι γηπεδούχοι με συγκομιδή 34 βαθμών σε 16 ματς, 2οι στον πίνακα οι φιλοξενούμενοι με 32 βαθμούς. Θυμίζουμε ότι ο νικητής της “πρώτης φάσης” του πρωταθλήματος (Primera Etapa) εξασφαλίζει σίγουρα ένα εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2018.

Από το διπλό με 1-2 επί της Μακαρά προέρχεται η Ντελφίν. Προηγήθηκε στο 44′ με τον Όνια, ισοφαρίστηκε στο 68′ και επωφελήθηκε από το αυτογκόλ των γηπεδούχων στο 85′ για το τελικό 1-2. Παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα με εννιά νίκες και επτά ισοπαλίες, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στο 6-2-0 το εντός έδρας σερί. “Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ότι θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα”, τόνισε ο Πρόεδρος Χοσέ Ντελγάδο. Δεν παρατηρούνται αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το νικηφόρο 1-2 από την έδρα της Μακαρά.

Στατιστικό: Ανέπαφη εστία στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Το Ντελφίν – Ιντεπ. Ντελ Βάγε παίζει στον Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΓΕ

Σε πολύ καλή κατάσταση και η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε, η οποία έχει συνδυάσει με νίκες τα 6/7 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα σε αυτή τη σειρά αγώνων ήταν η εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα Γκουγιακίλ με 2-1. Έχει δώσει εντός έδρας τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, τα δύο τελευταία είναι οι νίκες με σκορ 1-0 επί των Μακαρά και Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. “Χρυσός” σκόρερ κόντρα στην Κατόλικα (στο ματς της περασμένης αγωνιστικής) ο Εστράδα στο 87ο λεπτό. Στο 4-3-1 το εκτός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα, με το αμφίσκορ συνδυάστηκαν τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι υπέστη πρόωρο αποκλεισμό από την Ολίμπια Ασουνσιόν στο 2ο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τη μεγάλη τους ικανοποίηση για την κλήση στην Εθνική Εκουαδόρ από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Κιντέρος εξέφρασαν ο αμυντικός Φερνάντο Λεόν και ο μέσος Γκάμπριελ Κορτές.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη επί της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα με 1-0.

Στατιστικό: Νικηφόρα και με ανέπαφη εστία τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan).