Ανάλυση - Προγνωστικά

*Ημιτελικός Κυπέλλου – Πρώτο ματς 1-1 (ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ)

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Αυτό είναι το δεύτερο σερί ματς της Μπρόντμπι με την Κοπεγχάγη και το τρίτο μέσα σε δύο εβδομάδες. Πρώτα συναντήθηκαν για το κύπελλο και ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της Κοπεγχάγης και στο προηγούμενο ματς τους, την Κυριακή (17/4), πάλι στην έδρα της πρωτοπόρου για το πρωτάθλημα, η Μπρόντμπι γνώρισε την ήττα με 2-0. Σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι με το μέρος της, αλλά με το 1-1 του πρώτου ματς, έχει αρκετές πιθανότητες να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 2-0 από την Κοπεγχάγη εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει N/G. 

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 2-0 την Μπρόντμπι πριν από λίγες μέρες εντός έδρας για το πρωτάθλημα και έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα για το συγκεκριμένο ματς, αλλά αυτή τη φορά παίζουν εκτός έδρας και τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Στο πρωτάθλημα είναι πλέον στο +9 από τις υπόλοιπες ομάδες στην κορυφή και η ψθχολογία της είναι στα ύψη.

«Αρκετοί παίχτες είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αν και πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσομε ακόμα έναν τίτλο», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Στάλε Σολμπάκεν.

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 2-0 την Μπρόντμπι εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5.