*Πρώτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλοί αγώνες, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Γκιορ (14/7). Σε περίπτωση ισόπαλου συνολικού σκορ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Χάποελ Μπερ Σεβά.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚΙΑΒΙΚ (Ισλανδία)

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 3-2 την Ακουρέιρι εντός έδρας, για το πρωτάθλημα. Άνοιξε το σκορ από νωρίς (4′), υπέστη την ανατροπή (13′, 24′), αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (81′, 90+4′) ανέτρεψε εκείνη τα δεδομένα και πήρε τη νίκη.

Η Βίκινγκουρ συνεχίζει με «σπασμένα τα φρένα» για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, του δεύτερου συνεχόμενου. Σε δεκατέσσερα παιχνίδια έχει μόνο νίκες και μόλις μια ισοπαλία, με το προβάδισμα που έχει αποκτήσει να είναι αρκετά μεγάλο και για την ώρα να της χαρίζει την σιγουριά που χρειάζεται. Η πρωταθλήτρια Ισλανδίας έχει στον πάγκο της τον Σέλβι Ότεσεν, στα χέρια του οποίου έχει ένα εξαιρετικό πρόσωπο εντός συνόρων.

Κορυφαία στιγμή των Ισλανδών στην ευρωπαϊκή τους ιστορία ήταν η πρόκριση στα νοκ άουτ του Κόνφερενς Λιγκ πριν από δύο σεζόν, όταν και αποκλείστηκε δύσκολα από τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι, δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στα σημεία από την Μπρόντμι στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με 1.710 Δώρα* στην Bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΤΟ ΓΚΙΟΡ (Ουγγαρία)

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 2-1 την Βοϊβόντινα σε φιλική αναμέτρηση πριν από μερικές ημέρες. Τα δύο γκολ της σημείωσε ο Γκάβρις (5′, 54′), ενώ οι Σέρβοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά (14′).

Το να εκθρονίσει κάποια ομάδα την ισόβια πρωταθλήτρια Φερεντσβάρος, δεν συνιστά εύκολη υπόθεση. Και όμως, η Γκιορ το κατάφερε πέρυσι σε μια καθηλωτική μάχη, που ολοκληρώθηκε με την ίδια να τερματίζει στην πρώτη θέση και μόλις έναν βαθμό πάνω από την μόνιμη κάτοχο του τίτλου τα τελευταία χρόνια. Έτσι, θα παίξει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρωτάθλημα Ουγγαρίας αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του μηνός και ήδη η Γκιορ έχει μπει σε μια νέα εποχή. Η ομάδα βρίσκεται στην τελική φάση της καλοκαιρινής προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή, Εφρέν Χουάρεζ. Ο αρχισκόρερ Μπενμπουάλι γύρισε πριν από λίγες ημέρες από τις διεθνείς του υποχρεώσεις και δεν θα αγωνιστεί.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚΙΑΒΙΚ – ΕΤΟ ΓΚΙΟΡ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ