Αξιοσημείωτες πτώσεις “διπλών” σε Αγγλία & Ισραήλ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρωτοχρονιάτικο κουπόνι, με το βλέμμα να στρέφεται σε Πρέμιερ Λιγκ και Λιγκ 1 Γαλλίας, ενώ δράση έχουμε και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Μια μεγάλη πτώση παρατηρείται στην Αγγλία και το παιχνίδι Μπρόμλεϊ – Σάουθεντ. Το διπλό υποχωρεί, καθώς από το 3.60 έχει κατέβει στο 2.15, μείωση δηλαδή 40,3%!

Μένουμε Αγγλία για το παιχνίδι Χάλιφαξ – Όλντριχαμ. Σε αυτό η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων πέφτει, αφού έχει μειωθεί από το 3.90 ως το 2.75.

Στο Ισραήλ τώρα για τον αγώνα Χάποελ Χαντέρα – Μακάμπι Μπνέι Ρέινε. Και εδώ σημειώνεται πτώση στο “διπλό”, μιας και από το 2.70 έχει φτάσει πια στο 2.10.

Τζίροι στοιχήματος

Όπως είναι αναμενόμενο, πολύ ψηλά στην κατάταξη των τζίρων έχουν φτάσει σήμερα οι αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Το ματς Τότεναμ – Άστον Βίλα μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 330.419 €, με το 59% σχεδόν να έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Επόμενη στάση το παιχνίδι Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι που έχει φτάσει σε τζίρο τα 254.760 €. Όπως παρατηρούμε, το 60% σχεδόν έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Στη Γαλλία τώρα για το παιχνίδι Μονακό – Μπρεστ όπου έχουν πονταριστεί ως τώρα 219.073 €. με το 66% περίπου να έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:15.