*2η αγωνιστική.

*Εντυπωσιακό σερί της Τολίμα που μετράει επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Αλιάνζα Βαλεντουπάρ.

*Νίκη με 2-0 για την Τολίμα στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων.

ΑΛΙΑΝΖΑ ΒΑΛΕΝΤΟΥΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Στην ισοπαλία έμεινε απέναντι στη Φορταλέσα. Ήταν πίσω στο σκορ στο 20ό λεπτό, αλλά ισοφάρισε στο 71’ με τον Κριστιάν Βεργκάρα.

Η Αλιάνζα Βαλεντουπάρα έχει ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας. Παρ’ όλα αυτά, μοιάζει να είναι «ασφαλής» τη δεδομένη στιγμή σε ό,τι αφορά τον υποβιβασμό.

Στο πρώτο της ματς μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά δεν το έβαλε κάτω και βρήκε αντίδραση. Στο Κύπελλο Κολομβίας τα πήγε εξαιρετικά και μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16».

Από όταν ανέλαβε ο Καμίλο Αγιάλα έχει αποφύγει τις πολλές ήττες, αλλά σε 18 ματς μετράει πάρα πολλές ισοπαλίες. Μάλιστα, έδειξε ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο», καθώς με ένα «σπριντ» στο φινάλε μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς της.

Εντός έδρας ήταν από τις χειρότερες ομάδες στη Liga BetPlay Dimayor II, καθώς είχε μόλις 11 βαθμούς στο «σπίτι» της.

Στατιστικά

*Η χειρότερη επίθεση στη Liga BetPlay Dimayor I, καθώς σκόραρε μονάχα 13 γκολ.

*«Τρέχει» ένα μικρό σερί με τρία συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα εντός έδρας.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με 500 ΔΩΡΑ*
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΛΙΜΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-1 και αποκλεισμός στα πέναλτι από το Κύπελλο Κολομβίας, από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, που «ισοφάρισε» το σκορ του πρώτου αγώνα. Πολλές διαμαρτυρίες για τη διαιτησία της αναμέτρησης από την Τολίμα.

Η Τολίμα ήταν το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κολομβίας, αλλά αποκλείστηκε από την Κουϊντίο στα πέναλτι.

Έχει δείξει ότι δεν είναι μία σταθερή ομάδα, καθώς μονάχα ελάχιστες ώρες προηγουμένως είχε κερδίσει την πρωταθλήτρια της Liga BetPlay Dimayor I.

Είναι ένας από τους συλλόγους της Κολομβίας με τα καλύτερα ρόστερ και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Πριν λίγους μήνες έφτασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, αλλά η Ατλέτικο Νασιονάλ τής έβαλε «στοπ».

«Έχασε» σημαντικούς παίκτες, ενώ το 2/2 του Σεμπαστιάν Ολιβέρος στον πάγκο της ομάδας «στιγματίστηκε» από τον άσχημο αποκλεισμό.

Στατιστικά

*Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο ήταν η πρώτη ήττα του νέου της προπονητή.

*Όλα τα ματς της, μετά το Μουντιάλ έχουν τελειώσει με τελικό σκορ 2-1, ανεξάρτητα του νικητή.

ΑΛΙΑΝΖΑ ΒΑΛΕΝΤΟΥΠΑΡ – ΤΟΛΙΜΑ στην Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ