*1η αγωνιστική
*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Αϊντχόφεν Β, έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο
*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5
*Απόλυτα ισορροπημένη η μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Αϊντχόφεν Β (3-2-3).
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από την Λόκερεν σε φιλική αναμέτρηση, την προηγούμενη εβδομάδα. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, αντέδρασε στην επανάληψη (67′), αλλά δέχτηκε την χαριστική βολή λίγο αργότερα.
Η Αϊντχόφεν Β συμμετέχει εδώ και 12 χρόνια στην Eerste Divisie, λειτουργώντας κυρίως ως αναπτυξιακός πυλώνας για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μέτριες πορείες, με συχνές αμυντικές αστάθειες και χαμηλές θέσεις στη βαθμολογία. Η έλλειψη εμπειρίας και σταθερότητας περιορίζει την αγωνιστική της πρόοδο, παρά τις ποιοτικές μονάδες που διαθέτει κατά διαστήματα. Φέτος, ελπίζει σε κάτι διαφορετικό.
Νέος προπονητής είναι ο Στάιν Σχάαρς, ο οποίος την περασμένη διετία ήταν βοηθός του Μπος στην πρώτη ομάδα και ουσιαστικά αυτή είναι η παρθενική του δουλειά ως πρώτος. Στα περισσότερα φιλικά προβλημάτισε, αφού ηττήθηκε από την Κ23 της Γάνδης (1-2) και την Λόκερεν (1-4), ενώ πήρε ισοπαλία από την Ρόντα (1-1).
Στατιστικά
*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5
*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal
ΕΜΕΝ
Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Μανχάιμ σε φιλική αναμέτρηση. Άνοιξε το σκορ στο 17′, υπέστη προσωρινά την ανατροπή (42′, 50′), αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72′.
Υποβιβάστηκε το 2021 και από τότε δεν μπορεί να ανέβει ξανά στην μεγάλη κατηγορία, παρά τις όποιες προσπάθειες. Η Έμεν αντιμετωπίζει δυσκολίες στη συνέπεια και στη δημιουργία ανταγωνιστικού συνόλου. Διαθέτει εμπειρία, αλλά συχνά της λείπει η διάρκεια και η ποιότητα σε κρίσιμα σημεία της σεζόν. Πέρσι, τερμάτισε στην 8η θέση αλλά δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ, αφού η 9η Ντεν Μπος είχε κατακτήσει την πρώτη περίοδο και ουσιαστικά της πήρε την θέση.
Και φέτος άλλαξε πολλά με την ελπίδα να γίνει πιο ανταγωνιστική. Νέος τεχνικός ο φέρελπις Μένο φαν Νταμ, που προ διετίας δούλεψε στην Άαλμποργκ, ενώ έχει σημαντικό παρελθόν ως προπονητής σε τμήματα υποδομής διάφορων συλλόγων. Ενισχυμένη παρουσιάζεται μεταγραφικά, μεγάλο ζητούμενο η εύρεση της κατάλληλης χημείας.
Στατιστικά
*4/5 φιλικά της έληξαν με goal/goal
*3/4 τελευταία φιλικά της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο