* 10η αγωνιστική.

* Over 2,5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους, τα 4 με G/G.

* Χωρίς ισοπαλία οι 6 τελευταίες συναντήσεις τους, αμφότερες κέρδισαν από 3.

ΑΓΚΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία χωρίς γκολ εντός έδρας με την Ίντερ Μπογκοτά.

Έμεινε στην ισοπαλία με την Ίντερ Μπογκοτά και δεν είναι σαφές αν αυτό ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ίδια ή όχι. Αντιμετώπισε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, της έκοψε σερί νικών, αλλά και πάλι δεν κέρδισε κάτι η ίδια, έμεινε μακριά από την πρώτη οκτάδα.

Σε αυτήν θα μπει με νίκη επί της Νασιονάλ, σε ένα παιχνίδι που αν είχε κόσμο, θα μπορούσε να θεωρηθεί και μίνι κλάσικο της Αντιόκια. Απέναντι ωστόσο έχει ένα “πληγωμένο θηρίο” και ξέρει πως μια ισοπαλία απέναντι στους “βερδολάγας” θα είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό.

Στατιστικά

* Under 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, τα 3 ήταν under 1,5.

* Ηττήθηκε σε 1/7 τελευταία, από τη Μιγιονάριος εκτός με 1-0.

Προσφορά* με 415 Δώρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-3 εντός έδρας από τη Μιγιονάριος για το Κόπα Σουνταμερικάνα, από τα γκολ των Κοντρέρας (21’, 75’) και Λέο Κάστρο (42’ πεν.), είχε προηγηθεί η ίδια με τον Νικολάς Ροντρίγκες στο 28’.

Σοκ στο “Ατανάσιο” από μια Μιγιονάριος που δεν είχε ξεκινήσει καλά. Σε αυτό το παιχνίδι ωστόσο οι “μίγιος” ήταν τόσο σοβαροί και δυνατοί, που μπροστά τους φάνηκε “λίγη”, όχι μόνο από πλευράς χαρακτήρα, αλλά ακόμα και ποιότητας.

Πλέον μένει μόνο με εγχώριες διοργανώσεις, επιτακτική ανάγκη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ξεκίνησε αρκετά καλά το Ντιμαγιόρ Ι, είναι ήδη στην εξάδα έχοντας και ματς λιγότερο, αν κερδίσει, πιάνει την Πάστο στη δεύτερη θέση, εξακολουθώντας να έχει ματς λιγότερο από εκείνη, αλλά μόνο ένα πλέον.

Από μια “κλωστή” κρέμεται το μέλλον του Ντιέγο Άριας στον πάγκο, δεν εξαρτάται καν από το αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι. Το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν, μετά από αυτό το ματς, επομένως στο “Σινκουεντενάριο” μάλλον θα δώσει το τελευταίο του στον πάγκο της.

Στατιστικά

* Over 2,5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία.

ΑΓΚΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ στην Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ