*13 γκολ σημειώθηκαν συνολικά στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος της Σαν Λουΐς, από 8/9 συνεχόμενα Over 2,5 προέρχεται η Ουατσιπάτο.

*Θύμα τροχαίου μέσα στην εβδομάδα ο προπονητής της Σαν Λουΐς, Ραμίρες, αλλά είναι καλά στην υγεία του και θα καθίσει κανονικά στον πάγκο.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.

ΣΑΝ ΛΟΥΪΣ

Μπήκε ένα τέλος και, μάλιστα, συγκλονιστικό στα αρνητικά αποτελέσματα που μετρούσε ως τώρα στο πρωτάθλημα. Οι δύο ήττες και η μια ισοπαλία που μετρούσε, διεγράφησαν μεμιάς από τη νίκη με 4-3 στην έδρα της Παλεστίνο την προηγούμενη αγωνιστική.

Σημασία δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος που κατακτήθηκε. Κι αυτό γιατί παρότι πήρε το προβάδισμα με δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά, πετυχαίνοντας πλήρη αιφνιδιασμό, ισοφαρίστηκε σε 2-2 πριν το ημίχρονο. Στο 39’ το παιχνίδι έδειξε να «στραβώνει» εντελώς γι’ αυτή, καθώς έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και όλα πήγαιναν στραβά. Έγιναν ακόμη χειρότερα όταν έμεινε και πίσω στις αρχές του δεύτερου μέρος. Δεν το έβαλε, όμως, κάτω. Προσπάθησε να μείνει συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα, προκειμένου να βρει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε ευκαιρία θα της παρουσιαζόταν. Βρήκε, τελικά, δύο γκολ, τα οποία ήρθαν από στημένες φάσεις, «παγώνοντας» την αντίπαλό της.

Θύμα τροχαίου μεσοβδόμαδα ο προπονητής της Ραμίρες, που είναι, πάντως, καλά στην υγεία του και θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της. Εκτός ο αποβληθείς στο προηγούμενο παιχνίδι αμυντικός ραμίερς, αλλά επιστρέφουν οι σημαντικοί αμυντικοί Σανταντέρ και Σίλβα, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 4-3 απέναντι στην Παλεστίνο.

Στατιστικό: Στα δύο τελευταία της παιχνίδια σημειώθηκαν συνολικά 13 γκολ.

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Όλοι την είχαν «ξεγραμμένη» στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κόλο Κόλο, η οποία ερχόταν για να πάρει εκδίκηση για την εντός έδρας «σφαλιάρα» από την Τεμούκο. Υπολόγισαν χωρίς τη φετινή Ουατσιπάτο, όμως, που έδειξε ξεκάθαρα ότι στην καλή της ημέρα δεν έχει να φοβηθεί πραγματικά κανέναν.

Ήταν εξαιρετική, προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 16’ και συνέχισε να βρίσκεται στην επίθεση, χάνοντας σωρεία ευκαιριών και «πληρώνοντας» την αφέλεια και την αναποτελεσματικότητά της. Ένα γκολ προς το τέλος του πρώτου μέρους έδωσε τη δυνατότητα στην Κόλο Κόλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε και πάλι πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα, το οποίο θα «καθάριζε» οριστικά και αμετάκλητα το παιχνίδι. Όπως συνήθως συμβαίνει, όμως, όταν χάνεις συνεχώς ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έτσι κι αυτή, σε μια αμυντική αδράνεια στο 76’ δέχθηκε το δεύτερο γκολ, το οποίο της στέρησε και την ευκαιρία να φτάσει στη δεύτερη φετινή νίκη.

Η επίθεση της δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά, σκοράροντας πολλά τέρματα στα τελευταία παιχνίδια, όμως από την άλλη, πρέπει να δουλέψει στην άμυνά της, που παρουσιάζει προβλήματα. Επιστρέφει στην αποστολή ο στόπερ Μέρλο, που εξέτισε.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Κόλο Κόλο.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 8/9 ματς πρωταθλήματος σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ.