Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

3ος προκριματικός γύρος Γιουρόπα Λιγκ – Πρώτος αγώνας. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μπόλεσλαβ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο “Filip II”, 43 χλμ μακριά από την έδρα της Σκεντίγια.

ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ (ΠΓΔΜ, 344)

Με μεγάλο πρωταγωνιστιή και στα δύο παιχνίδια με την Νεφτσί Μπακού τον επιθετικό Ιμπραϊμι η Σκεντίγια πήρε για πρώτη φορά δεύτερη σερί πρόκριση. Αρχικά ξεπέρασε το εμπόδιο της πολωνικής Κρακοβίας (2-0, 2-1) και στη συνέχεια της Νέφτσι Μπακού (0-0, 1-0), με τον 29χρονο φορ να πετυχαίνει τα τρία από τα συνολικά πέντε τέρματα της ομάδας τους σ’ αυτούς τους προκριματικούς γύρους. Πλέον θα βρει μπροστά της την Μπόλεσλαβ από την Τσεχία και σίγουρα οι ελπίδες που έχει για πρόκριση είναι λιγότερες σε σχέση με τις δύο προηγούμενες φάσεις.

Δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς αυτό ξεκινάει στις 7 Αυγούστου. Πέρσι πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, στο -5 από την πρωταθλήτρια Βαρντάρ. Στον πάγκο της παρέμεινε ο Ακράποβιτς (Δεκέμβριο 2015), ενώ το ρόστερ της αποτελείται από γηγενείς παίκτες, με τους ξένους στην ομάδα να είναι μόλις τέσσερις (3 Βραζιλιάνοι, 1 Γερμανός).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Νέφτσι για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: 3/4 Under 2.5 μετράει η Σκεντίγια στις φετινές εμφανίσεις της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

Το Σκεντίγια – Μπόλεσλαβ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ (Τσεχία, 159)

Σε κακό φεγγάρι δείχνει να είναι από την άλλη πλευρά η Μπόλεσλαβ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, από τη στιγμή που ο Γιάρολιμ θα παραμένει στον πάγκο ακόμη κι αν η ομάδα φτάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης, στη συνέχεια όμως θα αποχωρήσει για να αναλάβει την Εθνική Τσεχίας, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει. Όλα αυτά τα προβλήματα καλείται να τα ξεπεράσει από τη στιγμή που έρχονται οι πρώτοι επίσημοι αγώνες κόντρα σε μία πάντα επικίνδυνη ομάδα, τη Σκεντίγια. Οι στόχοι έχουν μεγαλώσει σε σχέση με πέρσι, όπου είχε αποκλειστεί στον β’ προκριματικό γύρο από τη Στρομσγκόντσετ (1-2, 0-1), παρά το «διπλό» που είχε βγάλει στη Νορβηγία, αλλά αυτό δεν έφτανε, καθώς μέτρησε το γκολ παραπάνω που δέχθηκε στην έδρα της (1-2).

Αυτή είναι η τέταρτη παρουσία της τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ευρώπη. Στην Τσεχία την περσινή σεζόν τερμάτισε τέταρτη χάνοντας τελευταία αγωνιστική την τρίτη θέση από τη Λίμπερετς (στον πόντο η διαφορά), με το νέο πρωτάθλημα να αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (εκτός έδρας με τη Πρίμπραμ). Λίγες οι μεταγραφικές κινήσεις την μεταγραφική περίοδο, σημαντική απώλεια αυτή του φορ Μίλαν Μπάρος, ο οποίος απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του. Αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας, μετρώντας απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση για τη Μπόλεσλαβ 3-2 επί της Μπούρσασπορ.

Στατιστικό: Τρία διαδοχικά 2-3 γκολ μέτρησε η Μπόλεσλαβ στις πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

Η ομάδα του Betarades.gr