Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Την ήττα σε φιλικό από τη Σεβίλλη (2-1) γνώρισε την Τετάρτη στην Αμερική η Σάντα Φε. Σημαντικές εξελίξεις στο σύλλογο, καθώς ο τεχνικός Γκαρσία αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Αναμενόμενη η συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν υπήρξε ποτέ η σωστή χημεία με τους παίκτες, ενώ ούτε η οπαδοί τον θεωρούσαν κατάλληλο για προπονητή της ομάδας τους. Αντικαταστάτης του 53χρονος Γκουστάβο Κόστας, ο οποίος έχει υπάρξει στο παρελθόν προπονητής της Σάντα Φε, έχοντας καταφέρει να πάρει ένα πρωτάθλημα και μία Σουπερλίγκα. Στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα είχε ηττηθεί από την Τζούνιορ με 2-1 εκτός έδρας, παίζοντας με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της καθώς έδωσε τέσσερα παιχνίδια μέσα σε δέκα μέρες. Αήττητη στις έξι πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στις επικρατήσεις της μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Τζούνιορ.

Στατιστικό: Ανέπαφη κράτησε την εστία της η Σάντα Φε στις πέντε από τις έξι πρόσφατες εντός έδρας εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα.

ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Από την άλλη πλευρά η Ενβιγκάδο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Πατριότας (εντός έδρας). Παρέμεινε στην κορυφή του Κλαουσούρα, όντας αήττητη με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. «Διαθέτουμε μία καινούργια ομάδα η οποία θέλει χρόνο για να δέσει. Έστω κι έτσι βρισκόμαστε στην πρώτη θέση,  αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια μας έχουν επηρεάσει αρκετά», τα λόγια του τεχνικού Ισμαέλ Ρεκάλβο, ο οποίος προανήγγειλε ροτέισον. Αποτελεσματική στις πέντε πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μόλις ένα «διπλό» μετράει η Όνσε Κάλντας την τελευταία δεκαετία στη Μπογκοτά (1-5-4) και το έργο της για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Πατριότας.

Στατιστικό: Τρία σερί Under 2.5 μετράει η Ενβιγκάδο στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Betarades.gr