Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ

Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια η Χέλσινμποργκ και επέστρεψε στις νίκες την περασμένη εβδομάδα. Πήγε να παίξει με πάρα πολλές απουσίες στην έδρα της Σούντσβαλ, αλλά έβγαλε χαρακτήρα και προσωπικότητα, προηγήθηκε στο 26’ και αφού γλύτωσε σε 1-2 περιπτώσεις, «κλείδωσε» τη νίκη με δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες με «βαριά» σκορ και η πρώτη έπειτα από πέντε «άγονες» αγωνιστικές (0-2-3). Στο 2-1-2 το ρεκόρ της Χέλσινμποργκ στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς, προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες με επιμέρους γκολ 3-7. Παραμένουν πολλά τα προβλήματα απουσιών και σήμερα, μοναδική θετική είδηση αποτελεί η επιστροφή του Α. Βέντε (Μέσος, 12,1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για τη Χέλσινμποργκ με 0-2 επί της Σούντσβαλ.

Στατιστικό: 7/7 εντός έδρας G/G μετράει η Χέλσιμποργκ.

Δείτε τα προγνωστικά της Α’ Σουηδίας (Κλικ εδώ)

ΧΑΚΕΝ

Μια απ’ τις σταθερές ομάδες της κατηγορίας είναι η Χάκεν, που βρίσκεται αρκετά ψηλά και θέλει να διεκδικήσει πράγματα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς μετά το πέρασμα 14 αγωνιστικών καταλαμβάνει την 7η θέση, ενώ παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Το συγκρότημα του Γκέρχαρντσον προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με την Έρεμπρο, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση, αλλά τουλάχιστον απέφερε έναν πόντο. Το κλίμα χάλασε την Πέμπτη μετά την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την Κορκ Σίτι στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσμα που έφερε τον αποκλεισμό σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα. Παρελθόν ο μέσος Σάντμπεργκ, που συνεχίζει στη Λέφσκι Σόφιας, αποκτήθηκε ο ικανός επιθετικός, Αλχασάν Κρέσπο, απ’ την Έρεμπρο, σήμερα θα κάνει ντεμπούτο. Επιστρέφουν οι Βάλστρομ (Αμυντικός, 12,0) και Σούντιτς (Αμυντικός, 11,0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τη Χάκεν με 1-0 απ’ την Κορκ Σίτι στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Από τρία σερί εκτός έδρας Under 2,5 προέρχεται η Χάκεν σε όλες τις διοργανώσεις.