Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*2ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ – Επαναληπτικός αγώνας. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Štadión Pod Dubňom της Ζίλινας, 62χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα της Τρέντσιν.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας.

*Πρώτο παιχνίδι: Ολίμπια Λουμπλιάνας – Τρέντσιν 3-4.

ΤΡΕΝΤΣΙΝ (Σλοβακία, 249)

Μπορεί να κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι στην Σλοβενία με το εντυπωσιακό 3-4 της Ολίμπια Λουμπλιάνας και να πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα ενόψει του αγώνα ρεβάνς στην έδρα της , ωστόσο η Τρέντσιν αν δεν εμφάνιζε σημάδια χαλάρωσης στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσε το σημερινό παιχνίδι στη Ζίλινα να ήταν τελείως διαδικαστικού χαρακτήρα. Καταιγιστική στο πρώτο μισάωρο, πέτυχε τέσσερα τέρματα (3’, 6’, 20’, 32’) και όλα έδειχναν να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν κλείσει το πρώτο μέρος όμως δέχθηκε δύο γκολ (34’, 43’), βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την Ολίμπια. Το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά της συνάντησης (89’) και έτσι ο επαναληπτικός στη Ζίλινα αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Η νταμπλούχος Σλοβακίας ξεκίνησε με το «αριστερό» της υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο, καθώς έχασε στην πρεμιέρα στην έδρα της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε (2-1), με τον κόουτς Μάρτιν Σεβέλα να μην κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα. Να σημειώσουμε τέλος, ότι πέρυσι αποκλείστηκε απ’ τη Στεάουα Βουκουρεστίου με συνολικό σκορ 3-4, «πληρώνοντας» την εντός έδρας ήττα με 0-2, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια έφτασε μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μοναδική πρόβλημα στην αποστολή η απουσία του τραυματία Λόρενς (ΜΕ 0/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Ζέμπιλν Μιχαλόβτσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Από 4/5 G/G προέρχεται η Τρέντσιν σε φιλικό επίπεδο.

ΟΛΙΜΠΙΑ (Σλοβενία, 279)

Από την άλλη πλευρά η Ολίμπια για το μόνο που μπορεί να είναι ικανοποιημένη στο πρώτο παιχνίδι στη Λιουμπλιάνα είναι ότι ενώ βρισκόταν να χάνει με 4-0 στα πρώτο 30 λεπτά, έβγαλε αντίδραση και μείωσε σε 3-4 στο φινάλε της αναμέτρησης, δημιουργώντας ένα νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση πρόκριση στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έργο της στην Σλοβακία παραμένει εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο ο τεχνικός Βανόλι δεν χάνει την πεποίθηση του: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολύ μεγάλη πρόκληση, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να φύγουμε από τη Ζίλινα με την πρόκριση», τα λόγια του 53χρονου Ιταλού προπονητή των Σλοβένων.

Ξεκίνημα με το «δεξί» στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε δύσκολα της Τσέλιε (1-0 εντός έδρας), χωρίς όμως να θέλξει με την απόδοση της, με τον Βανόλι να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Πρωτοεμφανίστηκε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το 2010 και έπαιξε συνολικά τέσσερις φορές στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς να προχωρήσει ποτέ πέρα απ’ τον τρίτο προκριματικό γύρο. Κορυφαία πορεία της το 2011, όταν αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό απ’ την Αούστρια Βιέννης με συνολικό σκορ 3-4.

Είναι μια ομάδα με μόλις 11 χρόνια ζωής, η οποία κατάφερε μόλις πέρυσι να πανηγυρίσει τον παρθενικό τίτλο της. Ταξίδεψε με πολλές απουσίες στη Ζίλινα. Συγκεκριμένα την αποστολή δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Βίντμαρ (ΤΕ), Μίτροβιτς (ΑΜ), Καπούν (ΜΕ) και Κροναβέτερ (ΜΕ), αμφότεροι βασικοί.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για την Ολίμπια 1-0 επί της Τσέλιε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Στις πέντε από τις επτά πρόσφατες αναμετρήσεις (φιλικές ή επίσημες) η Ολίμπια κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Η ομάδα του Betarades.gr