*Νοκ άουτ αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Νορβηγίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ (Β’)

Μπορεί να βρίσκεται σε κακό μομέντουμ, αλλά η Κόνγκσβινγκερ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα σήμερα κόντρα στην Μπράτβαγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, η τελευταία εντός έδρας με 1-2 κόντρα στη Σάντνες. Αυτό το κακό σερί τους έχει αφήσει στους 13 πόντους και τους έριξε στην 7η θέση, εκτός των πλέι οφ ανόδου, εκεί όπου θέλουν να βρεθούν στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Η Κόνγκσβινγκερ ξεκίνησε στο Κύπελλο με δύο δύσκολες εκτός έδρας προκρίσεις εναντίον των αδύναμων Φλίσα (0-1) και Έλβερουμ (0-1), ενώ στον προηγούμενο γύρο επιβλήθηκε 4-3 στα πέναλτι (1-1 ο κανονικός αγώνας) της Στρόμεν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 για την Κόνγκσβινγκερ κόντρα στη Σάντνες.

Στατιστικό: Από 5/6 2-3 Goal προέρχεται η Κόνγκσβινγκερ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΜΠΡΑΤΒΑΓΚ (Γ’)

«Σταχτοπούτα» στη φάση των «16» η Μπράτβαγκ, πρόκειται για μια άσημη ομάδα, που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει ήδη αρκετά πράγματα στη διοργάνωση. Συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, όπου καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση έπειτα από 7 αγωνιστικές, με ρεκόρ 5-1-1. Έκανε τις εκπλήξεις και πέταξε έξω στο Κύπελλο τις Χοντ και Αάλεσουντ στα πέναλτι, σήμερα πηγαίνει με αισιοδοξία ότι μπορεί να κάνει για ακόμη μια φορά τη ζημιά. Το μυαλό της ήταν μάλλον στο σημερινό παιχνίδι, αφού το Σάββατο υπέστη την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με 1-2 εντός έδρας απ’ τη Νάρντο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 για την Μπράτβαγκ κόντρα στη Νάρντο.

Στατιστικό: Από πέντε σερί 2-3 Goal προέρχεται η Μπράτβαγκ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.