ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, η Φλαμένγκο υποδέχεται με την πλάτη στον τοίχο τη Σαπεκοένσε στο σημερινό ματς. Η εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Γκρέμιο (1-0, το γκολ στο 54′), σε συνδυασμό με τον άδοξο αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Φορταλέσα, έχουν δημιουργήσει μία μίνι αγωνιστική κρίση. Ο προπονητής Μουρίσι θα λείψει σήμερα λόγω προβλημάτων υγείας, με τον υπηρεσιακό Ζάιμε ντε Αλμέιδα να στερείται των υπηρεσιών του σημαντικού επιθετικού Γκερέρο (σε υποχρεώσεις με την Εθνική Περού) και του τραυματία εξτρέμ Κουέγιαρ. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα η “Φλα” επικράτησε εντός έδρας της Σπορτ Ρεσίφε με 1-0.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε ηττημένη με 1-0 από την έδρα της Γκρέμιο.

Στατιστικό: Με ήττες έχουν συνδυαστεί τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Στοιχημάτισε τώρα στο Φλαμένγκο – Σαπεκοένσε
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Η Σαπεκοένσε, από την πλευρά της, έχει μπει με πολύ θετικό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Ιντερνασιονάλ (0-0), για να πάρει τη σκυτάλη το νικηφόρο 3-1 επί της Αμέρικα Μινέιρο. Μάλιστα, στο ματς της Κυριακής μπήκε πίσω στο σκορ με εύστοχο πέναλτι στο 20′, αλλά ισοφάρισε με… ίδιο τρόπο στο 47′ με τον Μπρούνο Ράνχελ κι έκανε στη συνέχεια την ανατροπή με γκολ των Σιλβίνιο (76′) και Μπρούνο Ράνχελ (78′, δεύτερο προσωπικό).

Κανονικά διαθέσιμοι οι νεοφερμένοι Φόλμαν (ΤΕ) και Αρτούρ Μαΐα (ΜΕ). Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Τιέγκο, ενώ αντίθετα έπεσε θύμα τραυματισμού στο ματς με την Αμέρικα Μινέιρο ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Ανανίας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με ανατροπή επί της Αμέρικα Μινέιρο με 3-1.

Στατιστικό: Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.