Πρώτος γύρος: Ζούλτε Βάρεγκεμ – Άντερλεχτ 0-4

Δεύτερος γύρος: Άντερλεχτ – Ζούλτε Βάρεγκεμ 3-0

Πλέι οφ: Ζούλτε Βάρεγκεμ – Άντερλεχτ 1-2

10η αγωνιστική (τελευταία) των πλέι οφ Ι (τίτλου). Συμμετέχουν έξι ομάδες, η πρώτη εκ των οποίων κατακτά το πρωτάθλημα. Οι ομάδες ξεκινούν με τους μισούς πόντους απ’ όσους είχαν συλλέξει στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο κλείνει η σεζόν για την Άντερλεχτ. Μετά το «ναυάγιο» στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ και την οριστική απώλεια του τίτλου, η ομάδα των Βρυξελλών συνέχισε μ’ έναν ακόμη εκτός έδρας διασυρμό, αυτή τη φορά με 5-2 απ’ την Γκενκ. Πλασματικό το σκορ, καθώς η Άντερλεχτ έπαιξε με 10 παίκτες απ’ το δέκατο λεπτό και έκανε πολύ καλή εμφάνιση μέχρι το 65’, σημείο όπου προηγούνταν 1-2. Δεν άντεξε στα τελευταία 30 λεπτά, έχασε την αμυντική ισορροπία της και δέχτηκε τέσσερα γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 5-2. Όλα έχουν τελειώσει πλέον για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν να αποχαιρετήσουν σήμερα το κοινό τους με καλή εμφάνιση και νίκη. Υπάρχει γκρίνια και απογοήτευση στο εσωτερικό της ομάδας, είναι δεδομένο ότι ο κόουτς Χάσι θα αποτελέσει παρελθόν, ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα προπονητών (Βερκούτερεν). Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν επίσης οι Προτό, Πρατ και Σουάρες, με τον πρώτο να αποχωρεί έπειτα από 11 χρόνια στην Άντερλεχτ. Επιστρέφει ο Μπούτνερ (Αμυντικός, 13,1), πάρα πολλές οι απουσίες σε όλες τις γραμμές.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για την Άντερλεχτ με 5-2 απ’ την Γκενκ. Με 10 παίκτες απ’ το 10’ η Άντερλεχτ.

Στατιστικό: Από 4/5 Over 2,5 προέρχεται η Άντερλεχτ ανεξαρτήτως έδρας.

Στοιχημάτισε τώρα στο Άντερλεχτ – Ζούλτε Βάρεγκεμ
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Εξελίχτηκε σε «κομπάρσο» των πλέι οφ η Ζούλτε Βάρεγκεμ, που δεν κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστική. Τουλάχιστον πανηγύρισε μια νίκη και μάλιστα επί της απερχόμενης πρωταθλήτριας, Γάνδης, εντός έδρας με 4-2 την περασμένη Κυριακή, ωστόσο επέστρεψε στις ήττες στο μεσοβδόμαδο εντός έδρας παιχνίδι με τη νέα πρωταθλήτρια, Κλαμπ Μπριζ. Απ’ το 17’ έχανε, έμεινε με 10 παίκτες στο 57’, δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 75’ και το ματς έγινε τυπική διαδικασία. Βρίσκεται στους 27 πόντους και τον «πάτο» των πλέι οφ, στο -8 απ’ την Οστάνδη, θέλει απλά να τελειώσει τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση. Έφτασε αισίως τα 21 γκολ παθητικό σε 9 ματς, αν συμπεριλάβουμε και την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει δεχτεί συνολικά 71 γκολ σε 39 παιχνίδια, δηλαδή περίπου 2 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ με 0-2 απ’ την Κλαμπ Μπριζ.

Στατιστικό: 10 γκολ δέχτηκε η Ζούλτε Βάρεγκεμ στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς.