ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Ζωντανή συνεχίζει να παραμένει η Περούτζια στη μάχη για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας αυτού. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπισόλι με τους 52 βαθμούς που συγκέντρωσε απέχει έξι από την όγδοη Τσεζένα. Μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε κόντρα στην Αβελίνο (2-0 εντός έδρας) στις 16 του μηνός γνώρισε την ήττα από τη Μόντενα (3-0 εκτός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Νοβάρα (2-2 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκουμπέρτι στο 15’, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γκονζάλεζ. Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 76’, ο Αγκίρε έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Περούτζια. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Εβάκουο δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’. Στις καθυστερήσεις η Νοβάρα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Γκαρόφαλο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός των «γκριφόνι» στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Νοβάρα και Περούτζια στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (2-2), στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Περούτζια για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Περούτζια – Μπάρι 
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΡΙ

Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζει να παραμένει η Μπάρι στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λιβόρνο (2-1 εκτός έδρας), Κόμο (3-0 εντός έδρας) και Άσκολι (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Καμπλόνε μοιράστηκε από έναν βαθμό με τη Μόντενα (1-1 εντός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν εννέα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Μπεντιβόλιο. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 83’ ο Ροσίνα, δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους. Τέσσερις νίκες πανηγύρισαν οι «πετεινοί» στις ισάριθμες τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στη μία σημειώθηκε no-goal. «Θέλουμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε όλες τις υπολειπόμενες αναμετρήσεις», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπάρι.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Μπάρι και Μόντενα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μπάρι επικράτησε με ένα γκολ διαφορά στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.