38η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Κάρντιφ-Σουόνσι 2-0.

ΣΟΥΟΝΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπρίστολ Σίτι με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ντίκι στο 73’.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Σουόνσι. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ήταν εντελώς άστοχη στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει δίχτυα. Αμυντικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να παραβιάσουν την εστία της, παίρνοντας το τρίποντο.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κάρντιφ. Δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη δεδομένη χρονικά στιγμή, καθώς δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της, ενώ παράλληλα αμυντικά συνεχίζει να δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ, κάτι το οποίο της κοστίζει.

Σουόνσι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΡΝΤΙΦ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ίπσουιτς με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μουρ στο 79’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γουίντλ στο 90+5’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Ο’Ντάουντα στο 90+10’.

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την Κάρντιφ με τρομερή ανατροπή. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους, ισοφαρίζοντας αρχικά στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, αποσπώντας ένα τρίποντο που έμοιαζε πραγματικά χαμένο.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που «τρέχει» θέλει να δώσει, μειώνοντας την απόστασή της από την εξάδα. Δείχνει να έχει βρει ρυθμό αυτό το διάστημα, σκοράρει με άνεση και χωρίς σταματημό, ενώ δεν πτοείται σε καμία περίπτωση από το γεγονός ότι δέχεται αρκετά εύκολα γκολ. Δυσκολεύεται στις εξόδους της, καθώς μετράει μόλις δύο νίκες στις έξι πρόσφατες, όμως κατάφερε να βρει δίχτυα στις περισσότερες.

Κάρντιφ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σουόνσι – Κάρντιφ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ